Zwemles voor kinderen

Ben je op zoek naar goede én leuke zwemlessen op een toplocatie in Maastricht? Zoek niet verder! Bij het Geusseltbad geniet jouw kind van actieve, leerzame en vooral plezierige zwemlessen, terwijl jij kunt profiteren van de voordelen van onze moderne en goed bereikbare locatie.

Het Geusseltbad biedt een uitgebreid aanbod voor het volgen van zwemlessen en het behalen van de ABC-zwemdiploma’s. Ons zwemlesplan is speciaal ontwikkeld op basis van de EasySwim methodiek, voor kinderen vanaf 4 jaar. In onze lessen sluiten wij zoveel mogelijk aan bij de leef- en denkwereld van het kind. We werken dan ook met speelse en uitdagende oefeningen, die jouw kind de techniek en vaardigheden aanleren voor het behalen van de ABC-diploma’s.

Bij het Geusseltbad geniet je van:

 • Een vaste prijs
 • Gratis parkeren
 • Comfortabel meekijken vanaf de tribune
 • Gratis oefenuurtjes voor kinderen op zwemles
 • Gratis watervrijlessen voor kinderen op de wachtlijst
 • All-in pakketten: voor ABC-zwemles

  Inclusief proef- en diplomazwemmen

   
  Diploma A*
  of betaal in 3 delen:
  € 236,40 / € 236,40 / € 172,50
  € 645
  Diploma B of C€ 182,75
  Diploma A*,B en C 
  of betaal in 3 delen:
  € 316 / € 315 / € 315
  € 946

  4-wekenkaarten

   
  A*-B-C: 1x per week€ 39,00
  A*-B-C: 2x per week€ 78,00
  Small group: 1x per week€ 78,00
  1,5 uurs les: 1x per week€ 78,00

  Privézwemles

   
   1 deelnemer€ 55,60
  2 deelnemers€ 39,00

  Turbocursus

  Inclusief inschrijfkosten en diplomazwemmen

   
  Diploma A€ 928
  Diploma B of C€ 396

  Eventuele kosten

   
  Inschrijfgeld inclusief zwempasje€ 15
  Proefzwemmen€ 10
  Diplomazwemmen€ 20
  EasySwim zwempakje€ 46,50
  Voorzwemmen€ 10

  * Bij deze lessen wordt verplicht gebruik gemaakt van het EasySwim zwempakje. Deze is te koop bij de Informatiebalie. Het zwempakje blijft jouw eigendom.

 • Schrijf je in op de wachtlijst via deze link. Log eerst in op jouw persoonlijke account. Kies vervolgens de zwemles en dag naar voorkeur en meld je aan. Let op: hiervoor betaal je inschrijfkosten!
  Heb je nog geen account? Volg de stappen hieronder om dit aan te maken:

  1. Klik hier om je aan te melden als nieuwe gebruiker
  2. Maak een gebruikersnaam en wachtwoord aan
  3. Vul je gegevens in
  4. Lees de algemene voorwaarden door
  5. Klik op ‘Inschrijven’
 • Hoe snel je kunt beginnen hangt voornamelijk af van de door jou opgegeven voorkeursdag. Het is moeilijk om in te schatten hoe lang het duurt voordat je kunt starten. Om zo snel mogelijk te beginnen adviseren we om aan de gratis watervrijlessen deel te nemen. Hiermee verhoog je de vaardigheden en het startniveau waardoor het eventueel mogelijk is om in te stromen in een bestaande lesgroep.

 • Dankzij de EasySwim methode leren kinderen beter, sneller én met plezier zwemmen. De zwemlessen zijn afgestemd op de manier waarop jonge kinderen leren en bewegen. De lessen starten direct in het diepe water, om de ervaring met zwemmen zo natuurlijk mogelijk te maken en het watergevoel te ontwikkelen. Tijdens de zwemlessen voor diploma A is een EasySwim-zwemvest daarom verplicht. 

  Een ander belangrijk onderdeel van de EasySwim methode is het werken in groepjes met aandacht voor ieder kind. De kinderen worden onderverdeeld in kleinere groepjes en gaan op eigen niveau aan de slag met verschillende stuurkaarten en trainingsmaterialen. De lesgever biedt tijdens het oefenen individuele hulp aan de kinderen. Om de juiste aandacht en hulp te kunnen geven, geeft de lesgever zoveel mogelijk vanuit het water les. Ook zwemmen de kinderen zoveel mogelijk bij dezelfde lesgever en in hetzelfde groepje. 

  In het Geusseltbad staan zwemplezier en het kind voorop! Heb je nog vragen over de EasySwim lesmethode in het Geusseltbad? Neem contact op met zwemlessen [at] maastricht.nl (zwemlessen[at]maastricht[dot]nl).
   

Heb je vragen over zwemlessen?

En kun je het niet vinden in de veelgestelde vragen? Neem dan contact op met onze zweminstructeurs.