FloatFit ★★★★★

Groepslessen
Volwassenen

Vind jouw balans tijdens een FloatFit work-out!

Tijden en tickets

Deze intensieve, fullbodywork-out voer je uit op een drijvende ‘aquabase’. Doordat je 30 minuten lang steeds naar evenwicht zoekt, versterk je alle spieren in je lijf. Megagoed voor je core-stability dus! Tijdens FloatFit werk je aan het opbouwen van spierkracht, het verbeteren van je coördinatie, het vergroten van je uithoudingsvermogen en het ontwikkelen van behendigheid en lenigheid. Omdat je de oefeningen op je eigen niveau kan uitvoeren, is de les toegankelijk voor iedereen! Let op: we raden zwangere vrouwen af om hieraan deel te nemen.

Lukt het jou om 30 minuten op de aquabase te blijven staan? Probeer het zelf!

 • Losse les FloatFit€ 7,55
  Losse les FloatFit 65+€ 6,70
 • In onze ticketshop kun je eenvoudig jouw ticket bestellen. Of klik in het rooster op een dag en tijd naar keuze om direct naar de ticketshop te gaan!

  Lukt het niet om online een ticket te bestellen? Dan kun je ook een ticket kopen aan onze informatiebalie. Om zeker te zijn dat je aan een activiteit kunt deelnemen, raden we je aan om een ticket vooraf online te bestellen.

 • Heb jij een ticket gekocht, maar kun je onverhoopt niet deelnemen aan de zwemactiviteit? Je kunt jouw ticket helaas niet annuleren. Wel kun je via jouw persoonlijke inlog in de ticketshop eenvoudig zelf je ticket verplaatsen naar een andere datum of tijd. Je kunt de tickets alleen verplaatsen naar dezelfde soort activiteit. Tickets kunnen tot 15 minuten voor aanvang van de activiteit worden verplaatst. 

  1. Log in met jouw account op de ticketshop
  2. Kies: 'Mijn profiel'
  3. Kies: 'Reeds gekochte e-tickets en abonnementen'
  4. Kies: 'Mijn groepslessen' 
  5. Je ziet een overzicht met al jouw aangekochte tickets. Klik achter het juiste ticket op de button ‘Verplaatsen’ en kies een nieuwe datum en tijd
  • Badkleding
  • Aansluitende sportkleding (tanktop of T-shirt en strakke sportbroek)
  • Bidon met water
  • Handdoek
Bestel tickets online
Combined Shape
Juni
woensdag 26 juni

Meer spetterende activiteiten voor jou: