AquaBootcamp ★★★★★

Groepslessen
Volwassenen

Train jouw conditie en kracht met een intensieve bootcamp in het water!

Tijden en tickets

De AquaBootcamp is een intensieve work-out van 45 minuten waarbij je zowel conditie als kracht traint. Om de les uitdagend en afwisselend te houden, wordt er gebruikgemaakt van verschillende trainingsmaterialen. Zo ga je aan de slag met trampolines, water-bokszakken en speciale dumbbells voor in het water. Onze ervaren instructeurs zorgen voor motivatie en letten erop dat jij de oefeningen juist uitvoert, zodat je optimaal resultaat uit de lessen haalt. Na een les AquaBootcamp voel jij je fit en voldaan!

Extra leuk: wanneer de temperatuur het toelaat, wordt AquaBootcamp in en om het buitenbad gegeven! In de zomermaanden adviseren we je dan ook om lichte sportschoenen te dragen.

 • Losse les AquaBootcamp€ 7,55
  Losse les AquaBootcamp 65+€ 6,70
 • In onze ticketshop kun je eenvoudig jouw ticket bestellen. Of klik in het rooster op een dag en tijd naar keuze om direct naar de ticketshop te gaan!

  Lukt het niet om online een ticket te bestellen? Dan kun je ook een ticket kopen aan onze informatiebalie. Om zeker te zijn dat je aan een activiteit kunt deelnemen, raden we je aan om een ticket vooraf online te bestellen.

 • Heb jij een ticket gekocht, maar kun je onverhoopt niet deelnemen aan de zwemactiviteit? Je kunt jouw ticket helaas niet annuleren. Wel kun je via jouw persoonlijke inlog in de ticketshop eenvoudig zelf je ticket verplaatsen naar een andere datum of tijd. Je kunt de tickets alleen verplaatsen naar dezelfde soort activiteit. Tickets kunnen tot 15 minuten voor aanvang van de activiteit worden verplaatst. 

  1. Log in met jouw account op de ticketshop
  2. Kies: 'Mijn profiel'
  3. Kies: 'Reeds gekochte e-tickets en abonnementen'
  4. Kies: 'Mijn groepslessen' 
  5. Je ziet een overzicht met al jouw aangekochte tickets. Klik achter het juiste ticket op de button ‘Verplaatsen’ en kies een nieuwe datum en tijd
  • Badkleding
  • Aansluitende sportkleding (tanktop of T-shirt en strakke sportbroek)
  • Bidon met water
  • Handdoek
  • Lichte sportschoenen in de zomermaanden (de lessen kunnen dan buiten plaatsvinden)
Bestel tickets online
Combined Shape
April
woensdag 24 april

Meer spetterende activiteiten voor jou: