Zwangerschapszwemmen ★★☆☆☆

Groepslessen
Volwassenen, Moeders

Geniet optimaal van jouw zwangerschap!

Tijden en tickets

Kom jij samen met andere zwangere dames zwemmen in het Geusseltbad? Juist tijdens je zwangerschap is het van belang om in beweging te blijven en je conditie op peil te houden. Tijdens de 45 minuten durende groepsles werk je aan je conditie en spierkracht. Alle oefeningen kun je op eigen niveau en tempo uitvoeren. Een voordeel van sporten in het water is dat je je gewichtloos voelt. In het water voel je niks meer van het extra gewicht dat je bij je draagt en kun je eventjes helemaal ontspannen! Aan het eind van de les is er dan ook genoeg tijd om in het water te genieten en gezellig na te praten met de andere deelneemsters. Het zwangerschapszwemmen vindt plaats in het zorgbad dat aangenaam verwarmd is tot 33 graden. Dit verbetert je bloedsomloop en kan helpen tegen andere zwangerschapskwaaltjes zoals rugpijn.

Kom optimaal genieten van een van de mooiste periodes in je leven!

 • Losse les zwangerschapszwemmen€ 7,55
 • In onze ticketshop kun je eenvoudig jouw ticket bestellen. Of klik in het rooster op een dag en tijd naar keuze om direct naar de ticketshop te gaan!

  Lukt het niet om online een ticket te bestellen? Dan kun je ook een ticket kopen aan onze informatiebalie. Om zeker te zijn dat je aan een activiteit kunt deelnemen, raden we je aan om een ticket vooraf online te bestellen.

 • Heb jij een ticket gekocht, maar kun je onverhoopt niet deelnemen aan de zwemactiviteit? Je kunt jouw ticket helaas niet annuleren. Wel kun je via jouw persoonlijke inlog in de ticketshop eenvoudig zelf je ticket verplaatsen naar een andere datum of tijd. Je kunt de tickets alleen verplaatsen naar dezelfde soort activiteit. Tickets kunnen tot 15 minuten voor aanvang van de activiteit worden verplaatst. 

  1. Log in met jouw account op de ticketshop
  2. Kies: 'Mijn profiel'
  3. Kies: 'Reeds gekochte e-tickets en abonnementen'
  4. Kies: 'Mijn groepslessen' 
  5. Je ziet een overzicht met al jouw aangekochte tickets. Klik achter het juiste ticket op de button ‘Verplaatsen’ en kies een nieuwe datum en tijd
  • Badkleding
  • Bidon met water
  • Handdoek
Bestel tickets online
Combined Shape
Mei
woensdag 29 mei

Meer spetterende activiteiten voor jou: