Jongen plezier in zwembad

Vrijzwemmen

Recreatie
Baby's, Peuters, Kinderen, Volwassenen, Families, Senioren

Waterpret in het Geusseltbad! Lekker zwemmen en genieten van de gemoedelijke sfeer in het Geusseltbad.

Tijden en tickets

Met z’n allen tegelijk van de extra brede glijbaan het water in glijden of samen lekker ontspannen op de bubbelbank naast het spetterende watergordijn. Het kan allemaal! De kleintjes kunnen spelen en spetteren in de waterbassins met kleurrijke waterelementen en ook voor de oudere kinderen is er genoeg plezier te beleven!

Opening buitenbad
Van mei tot september is het buitenbad en de ligweide bij goed weer geopend. In de balk bovenin de website kun je in die periode dagelijks zien of het buitenbad geopend is en wat de openingstijden zijn. 

Let op: kinderen zonder zwemdiploma dienen zwemvleugeltjes te dragen, verkrijgbaar bij de informatiebalie in het Geusseltbad. Om deel te nemen aan het vrijzwemmen moet men in het bezit zijn van minimaal het zwemdiploma-A. Indien dit niet het geval is moet er een begeleider, 18 jaar of ouder, aanwezig zijn.

 • Recreatief ticket (t/m 2 jaar)€ 2,50
  Recreatief ticket (3 t/m 11 jaar)€ 5,35
  Recreatief ticket (12 t/m 64 jaar)€ 6,85
  Recreatief ticket (65+)€ 5,35
  25-badenkaart (7 maanden geldig)€ 113.00
  50-badenkaart (13 maanden geldig)€ 196,00
 • In onze ticketshop kun je eenvoudig jouw ticket bestellen. Of klik in het rooster op een dag en tijd naar keuze om direct naar de ticketshop te gaan!

  Lukt het niet om online een ticket te bestellen? Dan kun je ook een ticket kopen aan onze informatiebalie. Om zeker te zijn dat je aan een activiteit kunt deelnemen, raden we je aan om een ticket vooraf online te bestellen.

 • Heb jij een ticket gekocht, maar kun je onverhoopt niet deelnemen aan de zwemactiviteit? Je kunt jouw ticket helaas niet annuleren. Wel kun je via jouw persoonlijke inlog in de ticketshop eenvoudig zelf je ticket verplaatsen naar een andere datum of tijd. Je kunt de tickets alleen verplaatsen naar dezelfde soort activiteit. Tickets kunnen tot 15 minuten voor aanvang van de activiteit worden verplaatst. 

  1. Log in met jouw account op de ticketshop
  2. Kies: 'Mijn profiel'
  3. Kies: 'Reeds gekochte e-tickets en abonnementen'
  4. Kies: 'Mijn groepslessen' 
  5. Je ziet een overzicht met al jouw aangekochte tickets. Klik achter het juiste ticket op de button ‘Verplaatsen’ en kies een nieuwe datum en tijd
 • Het verlengen (opwaarderen) van een badenkaart kan via onze informatiebalie of via je account in de ticketshop:

  1. Login op je account. Het is hierbij belangrijk dat je het account gebruikt waar jouw badenkaart aan gekoppeld is
  2. Nadat je ingelogd bent, krijg je automatisch al jouw gekoppelde abonnementen te zien
  3. Klik achter de juiste badenkaart op ‘Verlengen’. Indien je meerdere abonnementen onder elkaar hebt staan dien je wel goed op te letten dat je het juiste abonnement gaat verlengen. Let hiervoor op de einddatum.
  4. Controleer je bestelling en klik op ‘Bevestigen’
  5. Controleer je gegevens en klik op ‘Doorgaan’
  6. Vervolgens krijg je een overzicht te zien van jouw NAW-gegevens ter controle. Klik vervolgens op ‘Bestelling controleren’.
  7. In de laatste stap kun je klikken op ‘Bestelling plaatsen’. Hierna kun je via iDEAL de verlenging voor het abonnement betalen. Nadat de betaling succesvol is afgerond staan de nieuwe baden gelijk op de kaart erbij en is de geldigheid ook verlengd.
Bestel tickets online
Combined Shape
Juni

Meer spetterende activiteiten voor jou: