Geusseltbad zwemles smallgroup

Small group

Zwemlessen
Kinderen

Vind je het belangrijk dat er tijdens de zwemlessen zoveel mogelijk aandacht is voor jouw kind? In het Geusseltbad bieden we de mogelijkheid om zwemlessen te volgen in groepjes van maximaal 5 kinderen.

Dankzij de kleinere groepjes kan de zweminstructeur of zweminstructrice ieder kind meer aandacht geven, waardoor ze de lesstof op hun eigen tempo eigen kunnen maken. Onze Small Group lessen zijn dan ook uitermate geschikt voor kinderen die behoefte hebben aan rust, overzicht en concentratie.

 • Je kunt kiezen uit de volgende dagen en tijden:

  Dinsdag 17.00 - 17.45 uur
  Woensdag 14.00 - 14.45 uur
    15.00 - 15.45 uur
    16.00 - 16.45 uur
    17.00 - 17.45 uur
  Vrijdag 16.00 - 16.45 uur
 • 4-wekenkaarten

   
  Small group: 1x per week€78,00

  Eventuele kosten

   
  Inschrijfgeld€15
  Proefzwemmen€10
  Diplomazwemmen€20
  EasySwim zwempakje€46,50
  Voorzwemmen€10
 • Schrijf je in op de wachtlijst via deze link. Log eerst in op jouw persoonlijke account. Kies vervolgens de small group naar voorkeur en meld je aan. Let op: hiervoor betaal je inschrijfkosten!

  Heb je nog geen account? Volg de stappen hieronder om dit aan te maken:

  1. Klik hier om je aan te melden als nieuwe gebruiker
  2. Maak een gebruikersnaam en wachtwoord aan
  3. Vul je gegevens in
  4. Lees de algemene voorwaarden door
  5. Klik op ‘Inschrijven’
 • Hoe snel je kunt beginnen hangt voornamelijk af van de door jou opgegeven voorkeursdag. Het is moeilijk om in te schatten hoe lang het duurt voordat je kunt starten. Om zo snel mogelijk te beginnen adviseren we om aan de gratis watervrijlessen deel te nemen. Hiermee verhoog je de vaardigheden en het startniveau waardoor het eventueel mogelijk is om in te stromen in een bestaande lesgroep.

Wist je dat… wanneer je ABC-zwemles volgt in het Geusseltbad, je gratis kunt komen vrijzwemmen op woensdagmiddag, zaterdag, zondag en in de Maastrichtse schoolvakanties. Let op: kinderen zonder zwemdiploma dienen altijd zwembandjes te dragen en in het gezelschap te zijn van een volwassene.

Heb je vragen over zwemlessen?

En kun je het niet vinden in de veelgestelde vragen? Neem dan contact op met onze zweminstructeurs.

Meer spetterende activiteiten voor jou: