Geusseltbad - Familiezwemmen

Familiezwemmen

Recreatie
Baby's, Peuters, Kinderen, Families

Waterpret in het Geusseltbad! In een vertrouwde omgeving met elkaar zwemmen en genieten.

Tijden en tickets

Op zondagochtend is er vrijzwemmen speciaal voor gezinnen met jonge kinderen in het recreatiebad. Samen tegelijk van de extra brede familieglijbaan het water in glijden of veilig spelen en spetteren in de kleurrijke kinderbaden. De kleintjes hebben veel plezier in hun eigen speelhoekjes waar het water allerlei verrassingen voor hen in petto heeft! Zo liggen er voor de kinderen extra spelmaterialen in het water en is er een kleine, kleurrijke glijbaan. Lekker ontspannen met z’n allen kan op de bubbelbank naast het spetterende watergordijn.

 • Recreatief ticket (t/m 2 jaar)€ 2,50
  Recreatief ticket (3 t/m 11 jaar)€ 5,35
  Recreatief ticket (12 t/m 64 jaar)€ 6,05
  Recreatief ticket (65+)€ 5,35
  25-badenkaart (7 maanden geldig)€ 113,00
  50-badenkaart (13 maanden geldig)€ 196,00
 • In onze ticketshop kun je eenvoudig jouw ticket bestellen. Of klik in het rooster op een dag en tijd naar keuze om direct naar de ticketshop te gaan!

  Lukt het niet om online een ticket te bestellen? Dan kun je ook een ticket kopen aan onze informatiebalie. Om zeker te zijn dat je aan een activiteit kunt deelnemen, raden we je aan om een ticket vooraf online te bestellen.

 • Heb jij een ticket gekocht, maar kun je onverhoopt niet deelnemen aan de zwemactiviteit? Je kunt jouw ticket helaas niet annuleren. Wel kun je via jouw persoonlijke inlog in de ticketshop eenvoudig zelf je ticket verplaatsen naar een andere datum of tijd. Je kunt de tickets alleen verplaatsen naar dezelfde soort activiteit. Tickets kunnen tot 15 minuten voor aanvang van de activiteit worden verplaatst. 

  1. Log in met jouw account op de ticketshop
  2. Kies: 'Mijn profiel'
  3. Kies: 'Reeds gekochte e-tickets en abonnementen'
  4. Kies: 'Mijn groepslessen' 
  5. Je ziet een overzicht met al jouw aangekochte tickets. Klik achter het juiste ticket op de button ‘Verplaatsen’ en kies een nieuwe datum en tijd
Bestel tickets online
Combined Shape
zondag 25 augustus

Meer spetterende activiteiten voor jou: