Kindjes van glijbaan blij

AquaFun

Volop waterpret in het Geusseltbad! Met diverse binnenbaden en het buitenbad met ligweide, is er voldoende waterpret voor jong en oud.

Het moderne Geusseltbad biedt onbezorgd zwemplezier voor alle leeftijden! De kleintjes kunnen veilig spelen en spetteren in de kleurrijke kinderbaden, terwijl er in het recreatiebad en de andere baden regelmatig activiteiten zijn voor de oudere kinderen. Zo is er elke schoolvakantie een speciaal vakantieprogramma waarin er extra veel te beleven is in het Geusseltbad. Je kunt dus het hele jaar door lekker vrijzwemmen en genieten van de gemoedelijke sfeer in het Geusseltbad!

Vier jouw feestje in het Geusseltbad!

Laat jouw jeugddroom uitkomen en laat je samen met je vriendinnen omtoveren tot sierlijke zeemeerminnen tijdens de Lady Mermaid Experience. Ook voor de leukste kinderfeestjes kun je terecht in het Geusseltbad. We hebben drie spetterende poolparty's voor je samengesteld. Kunnen de mini-zeemeerminnen geen genoeg ervan krijgen? Meld je dan aan voor onze Mermaid Club en beleef elke week een onderwateravontuur.

 

Op de planning

Hier vind je de evenementen die binnenkort in het Geusseltbad plaatsvinden!

Er zijn geen agenda items gevonden.