Geusseltbad - Zwemles voor volwassenen

Warm water zwemmen

Recreatie
Volwassenen, Senioren

Wil jij ontspannen en genieten tijdens het vrijzwemmen in het Geusseltbad? Kom dan zwemmen tijdens het warm water zwemmen!

Tijden en tickets

Tijdens het warm water zwemmen kun je vrijzwemmen in het warme water met een aangename temperatuur van 33°. Op je gemak banenzwemmen of gewoon lekker dobberen in het zorgbad. Het warm water zwemmen is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld zwangeren, ouderen of mensen met een beperking die rustig willen bewegen. Zwemmen in warm water is namelijk goed voor het lichaam en werkt ontspannend!

 • Recreatief ticket (t/m 2 jaar)€ 2,50
  Recreatief ticket (3 t/m 11 jaar)€ 5,35
  Recreatief ticket (12 t/m 64 jaar)€ 6,05
  Recreatief ticket (65+)€ 5,35
  25-badenkaart (7 maanden geldig)€ 113,00
  50-badenkaart (13 maanden geldig)€ 196,00
 • In onze ticketshop kun je eenvoudig jouw ticket bestellen. Of klik in het rooster op een dag en tijd naar keuze om direct naar de ticketshop te gaan!

  Lukt het niet om online een ticket te bestellen? Dan kun je ook een ticket kopen aan onze informatiebalie. Om zeker te zijn dat je aan een activiteit kunt deelnemen, raden we je aan om een ticket vooraf online te bestellen.

 • Heb jij een ticket gekocht, maar kun je onverhoopt niet deelnemen aan de zwemactiviteit? Je kunt jouw ticket helaas niet annuleren. Wel kun je via jouw persoonlijke inlog in de ticketshop eenvoudig zelf je ticket verplaatsen naar een andere datum of tijd. Je kunt de tickets alleen verplaatsen naar dezelfde soort activiteit. Tickets kunnen tot 15 minuten voor aanvang van de activiteit worden verplaatst. 

  1. Log in met jouw account op de ticketshop
  2. Kies: 'Mijn profiel'
  3. Kies: 'Reeds gekochte e-tickets en abonnementen'
  4. Kies: 'Mijn groepslessen' 
  5. Je ziet een overzicht met al jouw aangekochte tickets. Klik achter het juiste ticket op de button ‘Verplaatsen’ en kies een nieuwe datum en tijd
Bestel tickets online
Combined Shape
woensdag 7 augustus
dinsdag 20 augustus
woensdag 21 augustus
dinsdag 27 augustus

Meer spetterende activiteiten voor jou: