AquaCycling ★★★★☆

Groepslessen
Volwassenen

Ben jij klaar om jezelf uit te dagen? Ga voor een complete work-out in het water!

Tijden en tickets

AquaCycling is veel meer dan fietsen in het water! Met de aquafiets zit je tot je middel in het water, waardoor je de weerstand van het water goed voelt en het bewegen op de fiets zwaarder wordt. Tijdens deze intensieve les doe je diverse oefeningen die je hele lichaam trainen. De fiets kan namelijk ook gebruikt worden om buikspier- en opdrukoefeningen op te doen. Een les AquaCycling kun je dus terecht ‘een complete work-out’ noemen. Ervaar het zelf!

Let op: voor jouw eigen veiligheid is het verplicht om waterschoenen te dragen tijdens AquaCycling. Mocht je deze niet hebben, kun je ze lenen bij de instructeur.

 • Losse les AquaCycling

  € 7,15

  Losse les AquaCycling 65+

  € 6,35

 • In onze ticketshop kun je eenvoudig jouw ticket bestellen. Of klik in het rooster op een dag en tijd naar keuze om direct naar de ticketshop te gaan!

  Lukt het niet om online een ticket te bestellen? Dan kun je ook een ticket kopen aan onze informatiebalie. Om zeker te zijn dat je aan een activiteit kunt deelnemen, raden we je aan om een ticket vooraf online te bestellen.

 • E-tickets zijn alleen geldig voor de aangekochte les en kunnen niet geannuleerd worden. Via jouw persoonlijke inlog op de ticketshop kun je eenvoudig zelf je ticket verplaatsen naar een andere datum of tijd. Je kunt de tickets alleen verplaatsen naar dezelfde soort activiteit. Tickets kunnen tot 15 minuten voor aanvang van de activiteit worden verplaatst. 

  1. Log in met jouw account op de ticketshop
  2. Kies: 'Mijn profiel'
  3. Kies: 'Reeds gekochte e-tickets en abonnementen'
  4. Kies: 'Mijn groepslessen' 
  5. Je ziet een overzicht met al jouw aangekochte tickets. Klik achter het juiste ticket op de button ‘Verplaatsen’ en kies een nieuwe datum en tijd
  • Badkleding
  • Waterschoenen (kun je de eerste keer lenen)
  • Bidon met water
  • Handdoek
Bestel tickets online
Combined Shape
December
dinsdag 6 december
maandag 12 december
dinsdag 13 december
woensdag 14 december
donderdag 15 december
maandag 19 december
dinsdag 20 december
dinsdag 27 december