Zorgbad Geusseltbad

Zorgzwemmen Reuma

Gezondheid
Volwassenen, Senioren

Verminder pijn en gewrichtsgevoeligheid door wekelijks te bewegen in warm water.

Zorgzwemmen Reuma is een beweegprogramma voor mensen met klachten aan het bewegingsapparaat, zoals reuma. Zwem elke week in water met een temperatuur van 33°. In het warme water versoepel je spieren en gewrichten, stimuleer je de bloedsomloop en verbeter je je uithoudingsvermogen.
Klik hier om je aan te melden voor zorgzwemmen Reuma

In groepsverband werk je 24 weken lang aan je uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Door wekelijks deel te nemen aan deze lessen heb je minder last van pijn, stijfheid en vermoeidheid. Wanneer je in behandeling bent bij een arts of een specialist adviseren we om dit vooraf te overleggen.

Rooster

Donderdag 09.00 - 10.00 uur Zorgbad (33ºC )
 • Tijdens het uur Zorgzwemmen Reuma geeft een deskundige instructeur 40 minuten les. Deze afwisselende oefeningen voer je een-voor-een op eigen tempo uit. Voor en na de les is er gelegenheid tot een praatje of een baantje te zwemmen. Elke deelnemer krijgt de ruimte om te werken aan zijn of haar eigen doel. Plezier staat elke les voorop!

 • Het beweegprogramma duurt in totaal 24 weken:

  • Je start met een intake en test. Deze vindt plaats in de Geusselt Sporthal. Op basis hiervan stellen we jouw persoonlijke doelen vast en kun je starten met het programma.
  • Halverwege het traject volgt er een tussentijdse meting om jouw progressie te evalueren.
  • Het traject van 24 weken sluit je vervolgens af met een laatste test. Zo krijg je een goed beeld van de vooruitgang die je gemaakt hebt! 
  • Tenslotte bekijken we samen de mogelijkheden om door te stromen naar regulier beweegaanbod, zoals de sportlessen van Maastricht Sport of in het Geusseltbad.
 • Losse tickets

   
  Losse les  € 5,85
  Losse les ticket 65+ € 5,20

  Zorgbadenkaarten

   
  10-zorgbadenkaart (6 maanden geldig) € 49,45
  25-zorgbadenkaart (14 maanden geldig) € 109,35
  50-zorgbadenkaart (26 maanden geldig) € 190,00
  + Eenmalige kosten pasje € 5,00
 • Via de onderstaande link kun je je aanmelden voor een groep op een vaste dag en tijd naar voorkeur. Is jouw aanmelding bevestigd? Dan kun je bij de informatiebalie een los ticket of een zorgbadenkaart kopen om wekelijks toegang te krijgen tot de zwembadactiviteit.

  Klik hier om je aan te melden voor zorgzwemmen Reuma

  • Badkleding
  • Bidon met water
  • Handdoek / badjas
 • Het verlengen (opwaarderen) van een badenkaart kan via onze informatiebalie of via je account in de ticketshop:

  1. Login op je account. Het is hierbij belangrijk dat je het account gebruikt waar jouw badenkaart aan gekoppeld is
  2. Nadat je ingelogd bent, krijg je automatisch al jouw gekoppelde abonnementen te zien
  3. Klik achter de juiste badenkaart op ‘Verlengen’. Indien je meerdere abonnementen onder elkaar hebt staan dien je wel goed op te letten dat je het juiste abonnement gaat verlengen. Let hiervoor op de einddatum.
  4. Controleer je bestelling en klik op ‘Bevestigen’
  5. Controleer je gegevens en klik op ‘Doorgaan’
  6. Vervolgens krijg je een overzicht te zien van jouw NAW-gegevens ter controle. Klik vervolgens op ‘Bestelling controleren’.
  7. In de laatste stap kun je klikken op ‘Bestelling plaatsen’. Hierna kun je via iDEAL de verlenging voor het abonnement betalen. Nadat de betaling succesvol is afgerond staan de nieuwe baden gelijk op de kaart erbij en is de geldigheid ook verlengd.

Heb je vragen over zorgzwemmen?

Neem contact met ons op

Meer spetterende activiteiten voor jou: