Banenzwemmen

Banenzwemmen
Volwassenen, Senioren

Jong of oud, beginner of gevorderde, iedereen kan banenzwemmen in het Geusseltbad!

Tijden en tickets

Banenzwemmen is dé ideale work-out. Niet alleen is het een goede manier om aan je conditie te werken en calorieën te verbranden, maar het is ook een sport waarbij de kans op blessures klein is.

Het banenzwemmen vindt voornamelijk plaats in het wedstrijdbad, een enkele keer in het combibad. Het bad wordt verdeeld in verschillende banen: een recreatieve baan, een doorzwembaan en een snelle baan. Zo kan iedereen banenzwemmen op eigen niveau en tempo. Het banenzwemmen is ingedeeld in tijdslot van 60 minuten. In het rooster kun je de precieze tijden vinden en jouw tijdslot reserveren.

Tip: wil jij regelmatig banenzwemmen? Kies dan voor een meerbadenkaart en profiteer van een leuke korting op de prijs per bezoek!

Kun je wat extra begeleiding of uitdaging gebruiken? Bij het banenzwemmen liggen er diverse trainingsschema’s voor je klaar, met voldoende afwisseling voor zowel de beginnende als de gevorderde zwemmer. Deze zijn te vinden bij het wedstrijdbad.

 • Recreatief ticket (12 t/m 64 jaar)€ 6,05
  Recreatief ticket (65+)€ 5,35
  25-badenkaart (7 maanden geldig)€ 113,00
  50-badenkaart (13 maanden geldig)€ 196,00
 • In onze ticketshop kun je eenvoudig jouw ticket bestellen. Of klik in het rooster op een dag en tijd naar keuze om direct naar de ticketshop te gaan!

  Lukt het niet om online een ticket te bestellen? Dan kun je ook een ticket kopen aan onze informatiebalie. Om zeker te zijn dat je aan een activiteit kunt deelnemen, raden we je aan om een ticket vooraf online te bestellen.

 • Heb jij een ticket gekocht, maar kun je onverhoopt niet deelnemen aan de zwemactiviteit? Je kunt jouw ticket helaas niet annuleren. Wel kun je via jouw persoonlijke inlog in de ticketshop eenvoudig zelf je ticket verplaatsen naar een andere datum of tijd. Je kunt de tickets alleen verplaatsen naar dezelfde soort activiteit. Tickets kunnen tot 15 minuten voor aanvang van de activiteit worden verplaatst. 

  1. Log in met jouw account op de ticketshop
  2. Kies: 'Mijn profiel'
  3. Kies: 'Reeds gekochte e-tickets en abonnementen'
  4. Kies: 'Mijn groepslessen' 
  5. Je ziet een overzicht met al jouw aangekochte tickets. Klik achter het juiste ticket op de button ‘Verplaatsen’ en kies een nieuwe datum en tijd
 • Het verlengen (opwaarderen) van een badenkaart kan via onze informatiebalie of via je account in de ticketshop:

  1. Login op je account. Het is hierbij belangrijk dat je het account gebruikt waar jouw badenkaart aan gekoppeld is
  2. Nadat je ingelogd bent, krijg je automatisch al jouw gekoppelde abonnementen te zien
  3. Klik achter de juiste badenkaart op ‘Verlengen’. Indien je meerdere abonnementen onder elkaar hebt staan dien je wel goed op te letten dat je het juiste abonnement gaat verlengen. Let hiervoor op de einddatum.
  4. Controleer je bestelling en klik op ‘Bevestigen’
  5. Controleer je gegevens en klik op ‘Doorgaan’
  6. Vervolgens krijg je een overzicht te zien van jouw NAW-gegevens ter controle. Klik vervolgens op ‘Bestelling controleren’.
  7. In de laatste stap kun je klikken op ‘Bestelling plaatsen’. Hierna kun je via iDEAL de verlenging voor het abonnement betalen. Nadat de betaling succesvol is afgerond staan de nieuwe baden gelijk op de kaart erbij en is de geldigheid ook verlengd.
  • Badkleding
  • Zwembrilletje (optioneel)
  • Badmuts (optioneel)
  • Bidon met water
  • Handdoek

Meer spetterende activiteiten voor jou: