Geusseltbad zwemles - Turbocursus

Turbocursus

Zwemlessen
Kinderen

Haal binnen 10 dagen je A-diploma, of binnen 5 dagen je B of C diploma en word een turboheld!

Behaal je zwemdiploma A

De 10-daagse Turbohelden-cursus voor zwemdiploma A is er voor kinderen vanaf 5 jaar, die enigszins watervrij zijn. De cursus is niet voor iedereen geschikt. Vooraf moet je ‘voorzwemmen’, waarbij een instructeur bekijkt of de turbocursus geschikt is voor jou. Zo ja, dan ga je in groepjes van maximaal 5 kinderen aan de slag. Elke dag volg je 3 uur zwemles. Op de laatste dag van de cursus is er diplomazwemmen.

Ook voor B en C!

Het is voor kinderen ook mogelijk om het zwemdiploma B of C versneld te halen. Ook hiervoor geldt dat je eerst moet voorzwemmen om te bepalen of je kunt deelnemen aan de cursus. De Turbocursus voor zwemdiploma B of C duurt 5 dagen.

Ken je Timo en Tina Turbo al? Zij hebben in slechts 10 dagen tijd hun zwemdiploma gehaald in het Geusseltbad; wat een Turbohelden! Ook jij kunt in de schoolvakantie – net als Timo en Tina – een echte Turboheld worden. 

Geplande turbocursussen

De turbocursussen vinden plaats in de kerst- en zomervakanties. De eerstvolgende cursussen vind je hieronder.

Kerstvakantie 23 december 2023 t/m 5 januari 2024 Inschrijven is nog niet mogelijk
 • Turbocursus

  Inclusief proef- en diplomazwemmen

   
  Diploma A* €910
  Diploma B of C €400

  * Tijdens de diploma A zwemlessen wordt er gebruik gemaakt van een EasySwimzwempakje. Dit krijgen kinderen te leen en hoeft dus niet te worden aangeschaft.

  Voor kinderen die al zwemles volgen bij het Geusseltbad geldt een aantrekkelijke kortingsregeling. Dit wordt bepaald op basis van het zwemniveau. Neem contact op met zwemlessen [at] maastricht.nl (zwemlessen[at]maastricht[dot]nl) voor meer informatie.

 • Wanneer de inschrijvingen geopend zijn, kun je je aanmelden op de wachtlijst voor de turbocursus. De inschrijflink vind je dan op deze pagina onder het kopje 'Geplande turbocursussen'.

  1. Zwemveiligheid staat bij ons voorop. Als een kind na de cursus nog niet goed genoeg kan zwemmen en het diploma dus nog niet haalt, kan hij of zij zonder extra kosten door in de reguliere lessen. Dat is de diplomagarantie die wij bij onze Turbocursussen bieden. Zo wordt elk kind een Turboheld: vroeg of ietsje later!

  Heb je vragen over zwemlessen?

  En kun je het niet vinden in de veelgestelde vragen? Neem dan contact op met onze zweminstructeurs.

  Meer spetterende activiteiten voor jou: