Babyzwemmen Geusseltbad

Babyzwemmen (0-1 jaar)

Ouder-kind
Baby's, Moeders, Families

Is jouw kleintje tussen de 3 maanden en 1 jaar oud? Kom dan meedoen met het babyzwemmen!

Tijden en tickets

Tijdens deze gezellige groepslessen kun je lekker spetteren, spelen en zwemmen in aangenaam warm water van ongeveer 30 graden. Spelenderwijs leert je baby om te gaan met water. Zo leren ze bijvoorbeeld drijven en bewegen in het water.

Je zwemt samen in een groep met andere ouders en kindjes van dezelfde leeftijd. Wanneer het kindje 1 jaar wordt, schuiven jullie door naar de volgende groep: dreumeszwemmen. Hier vindt geen diplomazwemmen voor plaats.

 • Losse les (1 volwassene + 1 kind)€ 7,75
  Extra volwassene€ 6,05
  Extra volwassene 65+€ 5,35
 • In onze ticketshop kun je eenvoudig jouw ticket reserveren. Of klik in het rooster op een dag en tijd naar keuze om direct naar de ticketshop te gaan! Het ticket is geldig voor 1 ouder en 1 kind. Het is mogelijk om een extra volwassene toe te voegen in de ticketshop.

  Lukt het niet om online een ticket te bestellen? Dan kun je ook een ticket kopen aan onze informatiebalie. Om zeker te zijn dat je aan een activiteit kunt deelnemen, raden we je aan om een ticket vooraf online te bestellen.

 • Heb jij een ticket gekocht, maar kun je onverhoopt niet deelnemen aan de zwemactiviteit? Je kunt jouw ticket helaas niet annuleren. Wel kun je via jouw persoonlijke inlog in de ticketshop eenvoudig zelf je ticket verplaatsen naar een andere datum of tijd. Je kunt de tickets alleen verplaatsen naar dezelfde soort activiteit. Tickets kunnen tot 15 minuten voor aanvang van de activiteit worden verplaatst. 

  1. Log in met jouw account op de ticketshop
  2. Kies: 'Mijn profiel'
  3. Kies: 'Reeds gekochte e-tickets en abonnementen'
  4. Kies: 'Mijn groepslessen' 
  5. Je ziet een overzicht met al jouw aangekochte tickets. Klik achter het juiste ticket op de button ‘Verplaatsen’ en kies een nieuwe datum en tijd
 • Meestal kun je starten met babyzwemmen wanneer het kindje 3 maanden oud is. Het is belangrijk dat de baby zichzelf goed op temperatuur kan houden en de eerste vaccinatie heeft gehad. Het is verstandig om jouw deelname vooraf met jouw behandelend arts te overleggen.

  • Zwemluiers zijn verplicht.
  • Als ouder/verzorger ga je mee in het water.
  • Geef het kindje tot ongeveer een half uur voor aanvang van de les geen voeding meer. Hiermee voorkom je dat het kindje moet spugen tijdens de les.
  • Omkleden kan in een daarvoor bestemde grote kleedkamer (dit staat met een blaadje op de deur aangegeven) of in de familiekleedhokjes aan het einde van elke rij reguliere kleedhokjes.
  • Er zijn omkleedkussens beschikbaar in de zwemzaal.
  • Kinderwagens mogen niet mee naar de zwemzaal, deze mogen in de beauty ruimte blijven staan. Een maxi-cosi kun je wel meenemen.
  • Er mogen 2 familieleden gratis toekijken.
Bestel tickets online
Combined Shape
woensdag 21 augustus
woensdag 28 augustus

Meer spetterende activiteiten voor jou: