Sportief zwemmen

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Banenzwemmen

  • Ja, tijdens het banenzwemmen zijn er plankjes en pull buoy's beschikbaar waar je gebruik van kunt maken. Ook zijn er banenzwemschema's voor verschillende niveaus in het Nederlands en Engels.

  • Het banenzwemmen vindt plaats in vaste tijdslots van 60 minuten. Na het eindsignaal van de toezichthouder dient men de training af te ronden en het water te verlaten. Het rooster kun je hier bekijken.

  • Als je regelmatig komt zwemmen, is het voordeliger om een badenkaart aan te schaffen. Je profiteert dan van een leuke korting per bezoek. Bekijk de tarieven van een badenkaart hier. 

  • Het mogelijk om je badenkaart te gebruiken om tickets te reserveren voor het banenzwemmen. Lees hier hoe je met een badenkaart tickets kunt bestellen. Let op: ook met een meerbadenkaart dien je altijd te reserveren voor banenzwemmen! In de ticketshop kun je bekijken hoeveel baden er nog op jouw kaart staan en hoe je deze zelf kunt opwaarderen.

    Wil je gebruikmaken van een badenkaart en heb je nog vragen erover? Klik hier voor meer informatie over het gebruik van een badenkaart.

Heb je een andere vraag?

Neem dan contact met ons op!