12 oktober 2022 - Nieuwsbericht

Nieuwe Geusseltbad website

Achter de schermen is er bij het Geusseltbad de afgelopen maanden hard gewerkt! Vol trots laten we jullie onze nieuwe website zien en vertellen we graag over de nieuwe functies en mogelijkheden. Laat ons vooral weten wat jij ervan vindt. Wij zijn benieuwd!

Vind jouw favoriete zwemactiviteit
Op de nieuwe zwemaanbod-pagina hebben we al onze zwemactiviteiten voor jou verzameld en kun jij door het gebruik van filters snel jouw favoriete activiteit vinden. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op ‘Groepslessen’ als jij staat te popelen om mee te doen aan een sportieve groepsles, of vind je alle zorgprogramma’s gemakkelijk onder het onderwerp ‘Gezondheid’.

Boek jouw activiteit in de ticketshop
Wanneer je de pagina van jouw zwemactiviteit bekijkt, kun je in het rooster eenvoudig zien wanneer, hoe laat en in welk bad de activiteit plaatsvindt. Heb je een keuze kunnen maken? Klik er dan op om direct door te gaan naar jouw keuze in de ticketshop! Zo bestel je eenvoudig een ticket voor jouw zwemactiviteit.

Voor huurders van het Geusseltbad
Speciaal voor de huurders van het Geusseltbad hebben wij een ‘huurportal’ ingericht. Dit is een centrale plek waar alle relevante informatie, belangrijke documenten en het laatste nieuws makkelijk te vinden is. Deze omgeving wordt zichtbaar voor huurders wanneer je ingelogd bent.