Vakantieprogramma

In de zomervakantie van 6 juli t/m 18 augustus geldt er in het Geusseltbad een aangepast rooster. Op deze pagina lees je hier meer over.

Kom jij deze vakantie gezellig vrijzwemmen met het gezin, of volg je liever een van onze sportieve groepslessen? Tijdens de vakantie komen enkele zwemactiviteiten te vervallen. Koop daarom je ticket vooraf aan je bezoek, zo weet je zeker dat jij kunt deelnemen aan jouw favoriete zwemactiviteit! 

Vrijzwemmen in de vakantie
Tijdens de vakantie kun je dagelijks extra lang vrijzwemmen in het Geusseltbad. Zoef samen van de glijbaan of spetter in het peuterbad. Bij goed weer is ook het buitenbad geopend. Op de website geven wij dagelijks aan of en op welke tijden het buitenbad geopend is. Ook kun je elke woensdag vrijzwemmen in het warme water van het zorgbad. Bekijk het rooster op de bijbehorende pagina:

Sportief tijdens de zomervakantie
Ook voor sportievelingen is er genoeg te doen in de vakantie. Zo kun je bijna dagelijks banenzwemmen en zijn er ook speciale uren voor 50-plussers en dames. Bekijk het rooster op de bijbehorende pagina:

Sport je liever in groepsverband? Tijdens de vakantie komen enkele groepslessen te vervallen. Boek jouw tickets vooraf, zo weet je zeker dat jouw les doorgaat. Bekijk ons aanbod aan sportieve groepslessen hier: