Survivalzwemmen Geusseltbad

Survivalzwemmen (3-4 jaar)

Ouder-kind
Kinderen, Moeders, Families

Maak van jouw kindje een echte waterheld!

Tijden en tickets

Survivalzwemmen is de ideale voorbereiding op de reguliere zwemlessen. Tijdens de lessen leert je kindje op een speelse manier om zelfredzaam in het water te zijn. Zo leren ze om op de buik en rug te drijven op het water, zich om te draaien voor het ademhalen en zich voort te bewegen in het water. 

Survivaldiplomazwemmen
Wanneer het kindje 4 jaar wordt en aan de gestelde eisen voldoet, kan er worden afgezwommen voor het survivaldiploma. Dit vindt plaats tijdens de les en wordt onderling met de instructeur afgestemd.

Tip: met een survival-diploma kunnen de kindjes eenvoudig doorstromen naar onze reguliere zwemlessen!

 • Losse les (1 volwassene + 1 kind) €7,35
  Extra volwassene €5,70
 • In onze ticketshop kun je eenvoudig jouw ticket reserveren. Of klik in het rooster op een dag en tijd naar keuze om direct naar de ticketshop te gaan! Het ticket is geldig voor 1 ouder en 1 kind. Het is mogelijk om een extra volwassene toe te voegen in de ticketshop.

  Lukt het niet om online een ticket te bestellen? Dan kun je ook een ticket kopen aan onze informatiebalie. Om zeker te zijn dat je aan een activiteit kunt deelnemen, raden we je aan om een ticket vooraf online te bestellen.

  • Voor het beste resultaat is het belangrijk om met regelmaat deel te nemen aan het survivalzwemmen.
  • Het aanschaffen en gebruiken van een Easyswim vestje is verplicht. Deze is voor €43,00 te koop bij de informatiebalie en kan daarna gebruikt worden bij de zwemlessen.
  • Voor survivalzwemmen kan er gebruik gemaakt worden van een daarvoor bestemde grote kleedkamer (dit staat met een blaadje op de deur aangegeven) en de familiekleedhokjes aan het eind van elke rij reguliere kleedhokjes.
  • Er mogen 2 familieleden gratis toekijken tijdens de les.
Bestel tickets online
Combined Shape
December