22 februari 2024 - Nieuwsbericht

Zwemmen met je dokter in Geusseltbad

Op 9 maart is de eerste editie van Zwem met je Dokter. Hart- en vaatpatiënt gaan samen met vaatchirurgen, huisartsen en andere zorgprofessionals zwemmen voor een goed doel. Ze halen geld op voor onderzoek naar hart- en vaatziekten. Het Geusseltbad stelt hiervoor het zwembad ter beschikking. 

Sportieve middag

Hart- en vaatpatiënten, maar ook waterliefhebbers met een warm hart voor onderzoek naar hart- en vaatziekten, hebben zaterdag 9 maart een sportieve middag. Ze krijgen oefeningen in circuitvorm, gaan baantjes trekken en doen aan AquaRunning. Na afloop is er een gezellige afsluiting met een gezonde pastamaaltijd en een drankje in Grand Café Geusseltbad. 

Bijdrage

De deelnemers halen vooraf sponsorgeld bij bijvoorbeeld vrienden, familie en collega’s. Dit bedrag gaat naar onderzoek naar het herstellen van zieke bloedvaten in het Maastricht UMC+. Het Geusseltbad stelt voor dit bijzondere initiatief het zwembad ter beschikking. Meer informatie en aanmelden kan via de website https://zwemmetjedokter.actiehartenvaatonderzoekfondslimburg.nl/