12 oktober 2022 - Nieuwsbericht

Donatie goed doel Hondenplons 2022

Tijdens de Hondenplons 2022, die plaatsvond op zondag 25 september, is er een prachtig bedrag van €1244,55 euro verzameld! Alle bezoekers, zowel honden als baasjes betaalden bij binnenkomst €1 entreegeld voor een middag vol spetterplezier. De volledige opbrengst wordt gedoneerd aan het Leger des Heils. Afgelopen maandag werd de cheque dankbaar ontvangen door Sjaak den Hollander namens het Leger des Heils.

Wat doet het Leger des Heils?
Het Leger des Heils is een hulpverlenende instantie voor iedereen die het nodig heeft. In Nederland houdt het Leger des Heils zich actief bezig met maatschappelijke opvang, ouderen- en gezondheidszorg, jeugdzorg, reclassering, preventie en maatschappelijk herstel en verslavingszorg. Het Leger des Heils draagt iedereen een warm hart toe en strijdt tegen armoede, onrecht, verslaving, eenzaamheid, uitsluiting en zinloosheid. Ook in de regio Maastricht is het Leger des Heils actief.

Het geld is hard nodig
Vanaf november wordt de ontmoetingswinkel van het Leger des Heils aan de Adelbert van Scharnlaan namelijk dagelijks geopend. Dit brengt veel kosten met zich mee. De ontmoetingswinkel is een laagdrempelige plek waar mensen binnen kunnen lopen om elkaar te ontmoeten, een praatje te maken en om hulp te vragen. Zoiets eenvoudigs als samen een kopje koffie of thee drinken is voor veel mensen al een grote stap in de strijd tegen eenzaamheid. Voor de financiering van dit soort ontmoetingsplekken is het Leger des Heils grotendeels afhankelijk van donaties en giften. De opbrengst van de Hondenplons is dus een fijn steuntje in de rug.

Winnaars tombola-uitreiking
Nog niet alle prijzen zijn afgehaald! Heb jij een van de onderstaande combinaties van het lotnummer en de kleur? Dan kun jij je prijs vóór 15 november afhalen op vertoon van het lot bij de informatiebalie in het Geusseltbad.

Witte loten: 1 – 54 – 282 – 359 – 515 – 529 – 550 – 591 - 785
Roze loten: 501 – 573

We zien je graag weer bij de volgende editie van de Hondenplons!

Uitreiking cheque Hondenplons 2022