Mermaid introductie/diploma clinics

Zwemles - Kinderen - Zeemeermin

Golvende haren, schelpjes, zeesterren en een prachtige staart: elk kind droomt er wel van om een zeemeermin te zijn. In het Geusseltbad wordt deze droom werkelijkheid! Tijdens onze clinics ervaren kinderen (én volwassenen) hoe het is om als een echte zeemeermin door het water te bewegen. Kom jij ook meedoen?Mermaid clinics

Altijd al willen weten hoe het is om te zwemmen als een zeemeermin? Kom in de schoolvakanties kennismaken met zeemeerminzwemmen in het Geusseltbad! Tijdens de leuke introductielessen van 1 uur, ervaar je op een interactieve manier hoe je moet zwemmen met een 'monofin' en doe je leuke spelletjes en oefeningen.

NIEUW: Mermaid familie clinics voor grote én kleine zeemeerminnen! Of je nu een volwassen Ariël bent of een zeemeermin of -man in de dop: tijdens deze clinic worden jullie samen échte mermaids, compleet met onderwater spelletjes en een fotoshoot.

De kosten voor de mermaid clinics zijn € 15,- per deelnemer (incl. gebruik monofin) Zeemeermin diploma clinics

Om deel te kunnen nemen aan de wekelijkse FinFun zeemeermin zwemtrainingen, moet je in het bezit zijn van je zeemeermin zwemdiploma. Dit kun je halen tijdens een van de 2 uur durende zeemeermin zwemdiploma clinics die op meerdere momenten in het jaar worden gegeven in het Geusseltbad. Tijdens de FinFun diploma clinic, leer je snel en sierlijk door het water te bewegen met een mooie ‘monofin’. Ook als je niet mee wilt gaan doen aan de wekelijkse zwemlessen, is dit een enorm leuke clinic!

De kosten voor de diploma clinic zijn € 60,- (incl. gebruik monofin + ONDA FinFun zeemeermin diploma).
Kinderen die reeds in het bezit zijn van een eigen staart, betalen € 40,-.  
 Let op!
FinFun zeemeerminzwemmen is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar die in het bezit zijn van hun B diploma.


Deelnemen:
Zeemeermin clinics kunnen gereserveerd en betaald worden via ons online e-ticket systeem. Er is een beperkt aantal deelnemers per clinic en vooraf inschrijven is verplicht.

Klik op de knop op deze pagina, ga onder ‘events’ naar de mermaid clinics en kies de gewenste datum/data.

Vragen?

Wil je meer weten over de zeemeermin clinics of heb je een aanvullende vraag over ons aanbod? Stel je vraag via info@maastrichtsport.nl of bel met onze informatiebalie via 043-350 4500.