Zeemeermin zwemtraining

Zwemles - Kinderen - Zeemeermin

Voel jij je als een vis in het water en zwem jij veel liever rond met een mooie zeemeerminnenstaart? Kom dan meedoen met de wekelijkse FinFun zeemeermin zwemtrainingen in het Geusseltbad! Verbeter je techniek en beleef elke week een onderwateravontuur met jouw mede-mermaids.

Over de lessen

FinFun zeemeerminzwemmen is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar die in het bezit zijn van hun B diploma. Tijdens de 45 minuten durende trainingen kun je je zeemeermin zwembewegingen steeds verder verbeteren, je onderwater-techniek verfijnen en leer je veilig gebruik te maken van de FinFun Mermaid Tail. Bovenal zijn de wekelijkse trainingen vooral gewoon heel erg leuk. Elke week kruip je in de huid van een echte mermaid: wie wil dat nou niet!

Het Geusseltbad is de regionale licentiehouder van de ONDA FinFun zeemeermin zwemlessen en biedt deze voor Nederland unieke FinFun zeemeermin zwemlessen als enige in de regio aan.
 

FinFun zeemeermin zwemdiploma

Om deel te kunnen nemen aan de FinFun zeemeermin zwemtrainingen, moet je in het bezit zijn van je zeemeermin zwemdiploma. Dit kun je halen tijdens een van de 2 uur durende Mermaid clinics die op meerdere momenten in het jaar worden gegeven in het Geusseltbad. 
 


Lesrooster:

Vrijdag

17.45-18.30 uur

Combibad

Deelnemen:

Voor de zeemeermin zwemtrainingen verloopt de inschrijving via onze informatiebalie. Vervolgens kunnen de 4-weken leskaarten gekocht worden via onze online ticketshop (zie knop op deze pagina).

Kosten:

De 4-weken leskaarten voor zwemlessen in het Geusseltbad kosten € 34,00. Daarnaast dien je eenmalig een toegangspas aan te schaffen voor € 5,00. Lessen zijn incl. gebruik van een officiele FinFun Mermaid tail (wij kunnen géén korting verstrekken indien je in het bezit bent van een eigen staart).

Vragen?

Wil je meer weten over de zeemeermin zwemtrainingen of heb je een aanvullende vraag over ons aanbod? Stel je vraag via zwemlessen@maastricht.nl of bel met onze informatiebalie via 043-350 4500.