Privé zwemlessen

Zwemles - Kinderen - Prive

Belangrijk: Om tijdens de corona-pandemie deel te nemen aan deze zwemactiviteit, dien je vooraf te reserveren in de e-ticketshop. Ook dien je voor élk bezoek de huisregels te bekijken. Met jouw reservering geef je aan akkoord te gaan met de huisregels en geen klachten te hebben die op corona kunnen duiden. 

Let op: voor deze activiteit gelden
aanvullende corona-huisregels! Lees deze aandachtig door vóór jouw bezoek.

 Ben je op zoek naar zwemles met een hoge mate van aandacht voor jouw kind? Dan is privézwemles bij het Geusseltbad de perfecte oplossing. Deze les is zoveel mogelijk aangepast aan de behoefte en voorkeur van tijdstippen van de leszwemmer. Het grote voordeel van privé leszwemmen is dat er maatwerk geleverd wordt, passend bij de persoonlijke ontwikkeling van het kind. Deze manier van lesgeven zorgt doorgaans dan ook voor een sneller resultaat, maar dat hoeft natuurlijk niet. We bieden privéles voor alle ABC diploma’s.Lesrooster:
De privélessen voor diploma's A, B en C worden gegeven op:

Maandag 18.00 - 18.45 uur Combibad
Dinsdag 18.00 - 18.45 uur Recreatiebad
Donderdag 18.00 - 18.45 uur Recreatiebad
Zaterdag 12.00 - 12.45 uur Combibad


Deelnemen:
Kies een gewenste datum en reserveer direct via ons online e-ticket systeem.  


Kosten:

Privézwemles voor 1 persoon € 51,75*
Privézwemles voor 2 personen € 34,50*
Inschrijfgeld (inclusief pasje) € 15,00


Vragen?

Wil je meer weten over de privézwemlessen of heb je een aanvullende vraag over ons aanbod? Stel je vraag via zwemlessen@maastricht.nl of bel met onze informatiebalie via 043-350 4500.