Zwemlessen voor kinderen

Zwemles - Kinderen

Let op: tijdens de corona-pandemie gelden naast de algemene huisregels ook aanvullende corona-huisregels! Lees deze aandachtig door vóór jouw bezoek.Ben je op zoek naar goede én leuke zwemlessen op een moderne en goed toegankelijke locatie in Maastricht? Zoek niet verder! Bij het Geusseltbad geniet jouw kind van actieve, leerzame en vooral leuke zwemlessen en wordt het behalen van de ABC-zwemdiploma's een feestje. 

Superleuke zwemlessen met EasySwim

Wij werken met de EasySwim methode, die leren zwemmen leuker, makkelijker én veiliger maakt! Tijdens de lessen maken we gebruik van speciale zwempakjes en speelse lesmaterialen, die perfect aansluiten bij de belevingswereld van kinderen.

Dankzij het EasySwim zwempakje kunnen de kinderen vrij bewegen en voelen ze zich veilig en vertrouwd in het water. Ook staat de zweminstructeur of -instructrice bij de kinderen in het zwembad, wat zorgt voor meer persoonlijke aandacht, betere ondersteuning en een hoger leerrendement. Zo zorgen onze ABC-zwemlessen voor een leven lang zwemplezier: ervaar het zelf!