Survivalzwemmen

Ouder-kindzwemmen

Maak van jouw kindje een echte waterheld!

Survivalzwemmen is de ideale voorbereiding op de reguliere zwemlessen. Tijdens de lessen leert je kindje op een speelse manier om zelfredzaam in het water te zijn. Zo leren ze om op de buik en rug te drijven op het water, zich om te draaien voor het ademhalen en zich voort te bewegen in het water. Wanneer het kindje 4 jaar wordt en aan de gestelde eisen voldoet, kan er worden afgezwommen voor het survivaldiploma.

Tip: met een survival-diploma kunnen de kindjes eenvoudig doorstromen naar onze reguliere zwemlessen!

Tickets en rooster

In de ticketshop koop je voor elke les een los ticket, dat geldt voor 1 ouder en 1 kind. Het is daarbij mogelijk om een extra volwassene toe te voegen per les. Er mogen daarnaast 2 familieleden gratis toekijken tijdens de les. Reserveer jouw tickets.
 

Woensdag 10.45 - 11.15 uur zorgbad
Vrijdag 10.45 - 11.15 uur zorgbad
18.00 - 18.30 uur recreatiebad


Survivaldiplomazwemmen

Het diplomazwemmen vindt plaats op 4 momenten in het jaar. Wanneer jullie klaar zijn om hieraan deel te nemen, ontvang je van de instructeur een uitnodiging. Deelnemen aan het diplomazwemmen kost €20,00.

Datums worden hier later bekend gemaakt!

Extra info:

  • Voor het beste resultaat is het belangrijk om met regelmaat deel te nemen aan het survivalzwemmen.
  • Het aanschaffen en gebruiken van een Easyswim vestje is verplicht. Deze is voor €43,00 te koop bij de informatiebalie en kan daarna gebruikt worden bij de zwemlessen.
  • Voor survivalzwemmen kan er gebruik gemaakt worden van een daarvoor bestemde grote kleedkamer (dit staat met een blaadje op de deur aangegeven) en de familiekleedhokjes aan het eind van elke rij reguliere kleedhokjes.