Dreumeszwemmen

Ouder-kindzwemmen

Samen genieten in het water!

Is jouw kleintje tussen de 1 en 2 jaar oud? Kom dan dreumeszwemmen in het Geusseltbad! Tijdens het dreumeszwemmen krijg je les van een deskundige en enthousiaste instructeur. Ga samen op ontdekkingsreis in het water. Jouw  kindje raakt op een speelse en verantwoorde manier vertrouwd met water en leert bijvoorbeeld om in het ondiepe water te lopen en te draaien van buik naar rug.

Je zwemt samen in een groep met andere ouders en kindjes van dezelfde leeftijd. Wanneer het kindje 2 jaar wordt, schuiven jullie door naar de volgende groep: peuterzwemmen. Hier vindt geen diplomazwemmen voor plaats.

Tickets en rooster

In de ticketshop koop je voor elke les een los ticket, dat geldt voor 1 ouder en 1 kind. Het is daarbij mogelijk om een extra volwassene toe te voegen per les. Er mogen daarnaast 2 familieleden gratis toekijken tijdens de les. Reserveer jouw tickets.
 

Woensdag 09.15 - 09.45 uur zorgbad
Vrijdag 09.15 - 09.45 uur zorgbad
18.30 - 19.00 uur zorgbad


Extra info:

  • Denk je ook aan zwemluiers tijdens de les?
  • Omkleden kan in een daarvoor bestemde grote kleedkamer (dit staat met een blaadje op de deur aangegeven) en de familiekleedhokjes aan het eind van elke rij reguliere kleedhokjes.
  • Er zijn omkleedkussens beschikbaar in de zwemzaal.
  • Kinderwagens mogen niet mee naar de zwemzaal, deze mogen in de beauty ruimte blijven staan. Een maxi-cosi kun mag je meenemen naar de zwemzaal.