Babyzwemmen

Ouder-kindzwemmen

Samen met je kleintje spetteren in het water!

Is jouw kleintje tussen de 8 weken en 1 jaar oud? Kom dan meedoen met het babyzwemmen! Tijdens deze gezellige groepslessen kun je lekker spetteren, spelen en zwemmen in aangenaam warm water van ongeveer 30 graden. Spelenderwijs leert je baby om te gaan met water. Zo leren ze bijvoorbeeld drijven en bewegen in het water. 

Je zwemt samen in een groep met andere ouders en kindjes van dezelfde leeftijd. Wanneer het kindje 1 jaar wordt, schuiven jullie door naar de volgende groep: dreumeszwemmen. Hier vindt geen diplomazwemmen voor plaats.

Wanneer mag ik starten met babyzwemmen?

Meestal kun je starten met babyzwemmen wanneer het kindje tussen de 8 en 10 weken oud is. Het is belangrijk dat de baby zichzelf goed op temperatuur kan houden en de eerste vaccinatie heeft gehad. Het is verstandig om jouw deelname vooraf met jouw behandelend arts te overleggen.

Tickets en rooster

In de ticketshop koop je voor elke les een los ticket, dat geldt voor 1 ouder en 1 kind. Het is daarbij mogelijk om een extra volwassene toe te voegen. Er mogen daarnaast 2 familieleden gratis toekijken tijdens de les. Reserveer jouw tickets.
 

Woensdag 08.30 - 09.00 uur Zorgbad
Vrijdag 08.30 - 09.00 uur Zorgbad
18.00 - 18.30 uur Zorgbad


Extra info:

  • Denk je aan zwemluiers tijdens de les?
  • Geef het kindje tot ongeveer een half uur voor aanvang van de les geen voeding meer. Hiermee voorkom je dat het kindje moet spugen tijdens de les.
  • Omkleden kan in een daarvoor bestemde grote kleedkamer (dit staat met een blaadje op de deur aangegeven) of in de familiekleedhokjes aan het einde van elke rij reguliere kleedhokjes.
  • Er zijn omkleedkussens beschikbaar in de zwemzaal.
  • Kinderwagens mogen niet mee naar de zwemzaal, deze mogen in de beauty ruimte blijven staan. Een maxi-cosi kun je meenemen naar de zwemzaal.