Zeemeermin-zwemtraining

Zwemles - Kinderen - Zeemeermin

Beleef elke week een onderwateravontuur

Voel jij je als een vis in het water en zwem jij veel liever rond met een mooie zeemeerminnenstaart? Kom dan meedoen met de wekelijkse FinFun zeemeermin zwemtrainingen in het Geusseltbad! Verbeter je techniek en beleef elke week een onderwateravontuur met jouw mede-mermaids.

FinFun zeemeerminzwemmen is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar die in het bezit zijn van hun B diploma. Tijdens de 45 minuten durende trainingen kun je je zeemeermin zwembewegingen steeds verder verbeteren, je onderwater-techniek verfijnen en leer je veilig gebruik te maken van de FinFun Mermaid Tail. Bovenal zijn de wekelijkse trainingen vooral gewoon heel erg leuk. Elke week kruip je in de huid van een echte mermaid: wie wil dat nou niet!

Het Geusseltbad is de regionale licentiehouder van de ONDA FinFun zeemeermin zwemlessen en biedt deze voor Nederland unieke FinFun zeemeermin zwemlessen als enige in de regio aan.
 Lesrooster:

Vrijdag 18.00 - 18.45 uur Combibad


Tarieven:

Leskaart (4 wk) - 1 x per wk zeemeerminzwemles* € 35,15
Pasje € 5,00

*Lessen zijn incl. gebruik van een officiele FinFun Mermaid tail (wij kunnen géén korting verstrekken indien je in het bezit bent van een eigen staart).

Deelnemen:
Om deel te kunnen nemen aan de FinFun zeemeermin zwemtrainingen, moet je in het bezit zijn van je zeemeermin zwemdiploma. Dit kun je halen tijdens een 2 uur durende Zeemeermin diploma clinic die op meerdere momenten in het jaar worden gegeven in het Geusseltbad. Wanneer je begint met zeemeermin-zwemtrainingen kun je je via onze informatiebalie inschrijven. Vervolgens kunnen de 4-weken leskaarten via de e-ticketshop verlengd worden.
 Vragen?
Wil je meer weten over de zeemeermin-zwemtrainingen of heb je een aanvullende vraag over ons aanbod? Stel je vraag via zwemlessen@maastricht.nl of bel met onze informatiebalie via 043-350 4500.