Turbo zwemmen

Zwemles - Kinderen - Turbo

Behaal jouw zwemdiploma in slechts 10 dagen

Wil jij jouw kind op een leuke en snelle, maar ook verantwoorde manier het zwemdiploma A, B of C laten halen? Dat kan in de Zomer- en Kerstvakantie! Samen met Timo en Tina Turbo beleeft jullie kind iedere dag een nieuw en onvergetelijk zwemavontuur, waarbij ze alle vereisten voor het diploma leren middels de EasySwim methode. Wij maken van jouw kind een Turboheld!

Elke dag ga je drie uurtjes op Turbotraining en beleef je een nieuw wateravontuur, in en rondom het water. Zo ga je met je eigen vlot naar de overkant, spring je als een echte Turboheld met kleren aan het water in en schiet je als een speer door het zwembad, dat is pas stoer! Je leert tal van Turbohelden-trucjes aan de hand van de EasySwim methode, zodat je alle vereisten voor je diploma onder de knie krijgt. Je heldendaden worden beloond, maar de mooiste prijs ontvang je natuurlijk aan het einde: je heldencape én zwemdiploma A , B of C!
 Voor wie?

De 10-daagse Turbohelden cursus voor zwemdiploma A is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, die enigszins watervrij zijn. De cursus is dan ook niet geschikt voor iedereen. Vooraf moeten kinderen ‘voorzwemmen’, om te bekijken of ze in aanmerking komen voor de Turbo zwemcursus.

De volgende vaardigheden worden vooraf getoetst:

  •     In borstdiep water durven springen
  •     Zelfstandig een voorwerp van de bodem pakken in borstdiep water
  •     Zelfstandig drijven op de buik met het gezicht in het water
  • ​    Zelfstandig drijven op de rug, met oren in het water

Het is voor kinderen ook mogelijk om het zwemdiploma B of C versneld te halen. Ook hiervoor geldt dat de kinderen eerst moeten voorzwemmen om te bepalen of ze kunnen deelnemen aan de cursus. De Turbocursus voor zwemdiploma B of C duurt 5 dagen.
 Aan de slag

Wanneer kinderen het voorzwemmen goed doorstaan, kunnen ze in de gewenste periode beginnen met de Turbocursus. In groepjes van maximaal 5 kinderen gaan ze aan de slag met Timo & Tina! Tijdens de Turbocursus zijn kinderen onbewust intensief bezig met het leren van alle vereisten voor het zwemdiploma. De drie uur durende turbotrainingen zijn zo ingericht dat alle technieken op een leuke en gevarieerde manier aan bod komen. Na het succesvol doorlopen van hun 10- of 5-daagse ‘heldenavontuur’, mogen de kinderen afzwemmen en ontvangen ze bij succes hun gepersonaliseerde Nationale Zwemdiploma. Dit is alle Turbohelden tot nu toe gelukt!
 Wanneer:

De turbocursussen vinden plaats in de grotere schoolvakanties: de zomer- en kerstvakantie. De lesroosters worden hieronder gepubliceerd zodra ze beschikbaar zijn.

Zomervakantie 24 juli t/m 5 september 2021
Kerstvakantie 25 december 2021 t/m 9 januari 2022


Kosten

Turbo A € 872,60*
Turbo B of C € 376,35
Inschrijfgeld (inclusief pasje) € 15,00


Inschrijven:

Zodra je je inschrijft, komt het kind eerst op de wachtlijst te staan. Zodra er een nieuwe lesgroep start op de dag en tijd van jullie voorkeur, wordt er contact opgenomen. Hoe lang dit duurt, is afhankelijk van de populariteit van de gekozen les. Bij flexibele beschikbaarheid kan er doorgaans sneller gestart worden. 

Schrijf jouw kind nu in
Let op: maak eerst een account aan (‘aanmelden als nieuwe gebruiker’) en klik vervolgens de zwemles van jullie voorkeur aan. We nemen contact op zodra jullie kunnen starten!