Small Group lessen

Zwemles - Kinderen - Small group

Zwemlessen in kleine groepjes

Vind je het belangrijk dat er tijdens de zwemlessen zoveel mogelijk aandacht is voor jouw kind? In het Geusseltbad bieden we de mogelijkheid om zwemlessen te volgen in groepjes van maximaal vijf kinderen. Dankzij de kleinere groepjes kan de zweminstructeur of zweminstructrice ieder kind meer aandacht geven, waardoor ze de lesstof op hun eigen tempo eigen kunnen maken. Onze Small Group of privé zwemlessen zijn dan ook uitermate geschikt voor kinderen die behoefte hebben aan rust, overzicht en concentratie.
 


Rooster

Woensdag 14.00 - 14.45 uur Combi-/zorgbad
15.00 - 15.45 uur Combi-/zorgbad
16.00 - 16.45 uur Combi-/zorgbad
17.00 - 17.45 uur Combi-/zorgbad


Kosten

Voor de Small Group lessen hanteren we 4-weken zwempassen, zodat elke leerling zijn/haar eigen tempo kan bepalen. 

Leskaart (4 wk) - 1x per week small groups A * € 74,00
EasySwim zwempakje  € 43,00
Inschrijfgeld (inclusief pasje) € 15,00

* Bij deze lessen wordt verplicht gebruik gemaakt van het EasySwim zwempakje. Deze is te koop bij de informatiebalie. Het pakje blijft jouw eigendom.

Zodra je je inschrijft, komt het kind eerst op de wachtlijst te staan. Zodra er een nieuwe lesgroep start op de dag en tijd van jullie voorkeur, wordt er contact opgenomen. Hoe lang dit duurt, is afhankelijk van de populariteit van de gekozen les. Bij flexibele beschikbaarheid kan er doorgaans sneller gestart worden. 

Schrijf jouw kind nu in
Let op: maak eerst een account aan (‘aanmelden als nieuwe gebruiker’) en klik vervolgens de gewenste SMALL GROUP zwemles aan. We nemen contact op zodra jullie kunnen starten!
 Vragen?
Wil je meer weten over de Small Group zwemlessen of heb je een aanvullende vraag over ons aanbod? Stel je vraag via zwemlessen@maastricht.nl of bel met onze informatiebalie via 043-350 4500.