Zwemlessen voor scholen

Zwemles - Kinderen - lessen voor scholen - Gymles

Schoolzwemmen in het Geusseltbad

Maastricht Sport biedt in het Geusseltbad zwemlessen aan voor scholen. De professionele zweminstructeurs werken met de internationaal erkende EasySwim methode, waarbij het plezier van het kind centraal staat. Tijdens de lessen maken we gebruik van speciale zwempakjes en speelse lesmaterialen, die perfect aansluiten bij de belevingswereld van kinderen, waardoor ze de lesstof makkelijker eigen maken.

EasySwim lesmethode

Dankzij het EasySwim zwempakje kunnen de kinderen vrij bewegen en voelen ze zich veilig en vertrouwd in het water. Zo kunnen ze spelenderwijs ervaren waaróm ze iets op een bepaalde manier moeten doen. Dat past veel beter bij de logica van een kind, waardoor de lesstof beter blijft hangen. Ook staat de zweminstructeur of -instructrice bij de kinderen in het zwembad, wat zorgt voor betere ondersteuning, meer persoonlijke aandacht en een hoger leerrendement. Zwemlessen bij het Geusseltbad zijn in alles gericht op een leven lang zwemplezier! 

Programma op maat

Samen met de school wordt er een programma en offerte op maat samengesteld, dat voldoet aan de wensen van de school. Leerlingen kunnen zwemlessen volgen voor de zwemdiploma’s A, B en C. Ook kan er gekozen worden voor lessen ter verbetering van de conditie en techniek. 
 Voor meer informatie over zwemlessen voor scholen kunt u contact opnemen met onze informatiebalie via 043-350 4500 of via e-mail: zwemlessen@maastricht.nl​