Walviszwemmen

Zwemles - BPK - Walvis

Is jouw (klein)kind tussen de 3 en 4 jaar oud en/of heb je deelgenomen aan de Teddybeer zwemlessen? Kom dan meedoen met onze leuke Walvis zwemlessen! Tijdens deze gezellige groepslessen kunnen peuters tussen de 3 en 4 jaar oud lekker spetteren, spelen en zwemmen met hun (groot)ouders, in aangenaam warm water van ongeveer 30 graden. De Walvis zwemlessen zijn een uitstekende voorbereiding op de reguliere zwemlessen voor diploma A.

Over de lessen

In de 25 minuten durende Walvis zwemlessen staan plezier en het ontdekken van natuurlijke bewegingsvormen in het water centraal. Onder begeleiding van een deskundige instructeur gaan jullie aan de slag met leuke en afwisselende oefeningen, die jouw kind stap voor stap helpen om spelenderwijs vertrouwd te raken met het water. Jouw kleuter leert tijdens de lessen o.a. om op de buik en rug te drijven, kopje onder te gaan, in het water te springen en zich primitief voort te bewegen.

Walvis zwemdiploma

Het Walvis zwemdiploma kan op diverse momenten in het jaar behaald worden. Lees hier meer over de vaardigheden die horen bij het Walvis zwemdiploma.

Met het behalen van dit zwemdiploma kan jouw kind direct doorstromen naar de reguliere zwemlessen voor diploma A in het Geusseltbad. Lesrooster:

Woensdag 10.30-10.55 uur Zorgbad
Vrijdag 10.30-10.55 uur Zorgbad
18.30-18.55 uur Zorgbad


Deelnemen:
Koop voorafgaand de les je e-ticket via deze link.
 

Data diplomazwemmen: 
                  

21 & 23 november 2018 proefzwemmen
28 & 30  november 2018 diplomazwemmen
20 & 22  februari 2019  proefzwemmen
27 feb & 1 mei 2019          diplomazwemmen
29 & 31 mei 2019 proefzwemmen
5 & 7 juni 2019 diploma zwemmen


Extra info:

  • Tijdens de lessen wordt geen gebruik gemaakt van drijfmiddelen. Denk eventueel wel aan zwemluiers.
  • Het e-ticket is geldig voor één volwassene en één kind. Het is toegestaan om met meer mensen deel te nemen aan de ouder-kind zwemles. Extra deelnemers dienen een los kaartje te kopen.
  • Elke laatste les van de maand kunnen max. 2 familieleden gratis toekijken tijdens de les.
  • Voor ouder-kind zwemmen kan er gebruik gemaakt worden van een daarvoor bestemde grote kleedkamer (dit staat aangegeven op de betreffende ruimte) en de familiekleedkamers aan het eind van elke rij reguliere kleedkamers.