Walviszwemmen

Zwemles - BPK - Walvis

Een perfecte voorbereiding op zwemlessen

Is jouw (klein)kind tussen de 3 en 4 jaar oud en/of heb je deelgenomen aan de Teddybeer zwemlessen? Kom dan meedoen met onze leuke Walvis zwemlessen! Tijdens deze gezellige groepslessen kunnen peuters tussen de 3 en 4 jaar oud lekker spetteren, spelen en zwemmen met hun (groot)ouders, in aangenaam warm water van ongeveer 30 graden. De Walvis zwemlessen zijn een uitstekende voorbereiding op de reguliere zwemlessen voor diploma A.
Reserveer een ticket voor het ouder-kindzwemmen: walvis

In de 30 minuten durende Walvis zwemlessen staan plezier en het ontdekken van natuurlijke bewegingsvormen in het water centraal. Onder begeleiding van een deskundige instructeur gaan jullie aan de slag met leuke en afwisselende oefeningen, die jouw kind stap voor stap helpen om spelenderwijs vertrouwd te raken met het water. Jouw kleuter leert tijdens de lessen o.a. om op de buik en rug te drijven, kopje onder te gaan, in het water te springen en zich primitief voort te bewegen.

Extra info:

  • Bij deze lessen wordt verplicht gebruik gemaakt van het EasySwimpak. Deze is te koop bij de informatiebalie. Dit pak kan daarna gebruikt worden in de zwemlessen voor het A-diploma.
  • Het e-ticket is geldig voor één volwassene en één kind. 
  • Het is toegestaan om met meer mensen deel te nemen aan de ouder-kind zwemles. Extra deelnemers dienen een los kaartje te kopen.
  • Voor ouder-kind zwemmen kan er gebruik gemaakt worden van een daarvoor bestemde grote kleedkamer (dit staat aangegeven op de betreffende ruimte) en de familiekleedkamers aan het eind van elke rij reguliere kleedkamers.
  • Er mogen 2 familieleden gratis toekijken tijdens de les.
     Rooster

Dag Tijd Bad
Woensdag 10.45 - 11.15 uur Zorgbad
Vrijdag 10.45 - 11.15 uur Zorgbad
18.00 - 18.30 uur Recreatiebad


Zomer:
In de zomervakantie van  —  23 juli t/m 4 september  —  is er een aangepast rooster voor ouder- en kindzwemmen. Bekijk het vakantieprogramma