Baby's, peuters & kleuters

Zwemles - BPK

Belangrijk: Om tijdens de corona-pandemie deel te nemen aan deze zwemactiviteit, dien je vooraf te reserveren in de e-ticketshop. Ook dien je voor élk bezoek de huisregels te bekijken. Met jouw reservering geef je aan akkoord te gaan met de huisregels en geen klachten te hebben die op corona kunnen duiden. 

Let op: voor deze activiteit gelden
aanvullende corona-huisregels! Lees deze aandachtig door vóór jouw bezoek.

 Is je (klein)kind tussen de 8 weken en 4 jaar oud? Kom dan gezellig samen ouder-kind zwemmen! Onder leiding van een gekwalificeerde instructeur gaan jullie samen spetteren, zingen, spelen en zwemmen in aangenaam warm water van 33 graden. Het ouder-kind zwemlesprogramma bestaat uit Teddybeerzwemmen (3 niveau's) en Walviszwemmen (1 niveau).

Waarom vroeg beginnen met zwemmen?

Zwemmen heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van jouw kleintje en bevordert de coördinatie en motoriek. De vrolijke liedjes en spelletjes en het samenzijn met andere kinderen en (groot)ouders, maken onze ouder-kind zwemlessen tot een wekelijks feestje! Door rustig onder water te gaan, oefeningen te doen en te leren drijven, raken kinderen spelenderwijs vertrouwd met het water. Zodoende is ouder-kind zwemmen een uitstekende voorbereiding op de ABC-zwemlessen. Met het Walvis zwemdiploma op zak kunnen kinderen zelfs rechtstreeks doorstromen naar de reguliere EasySwim zwemlessen in het Geusseltbad.  
 

Extra leuk:

  • Deelname aan de ouder-kind zwemles is in principe bedoeld voor één ouder en één kind. Indien gewenst kan een partner, broertje of zusje, grootouder of andere dierbare ook deelnemen aan de les. Extra deelnemers dienen een los kaartje te kopen.
  • Elke laatste les van de maand mogen max. twee familieleden gratis komen toekijken vanaf de bank naast het bad.
  • Voor ouder-kind zwemmen kan er gebruik gemaakt worden van een daarvoor bestemde grote kleedkamer (dit staat aangegeven op de betreffende ruimte) en de familiekleedkamers aan het eind van elke rij reguliere kleedkamers.