Zorggroepen

Zorgverenigingen en zorggroepen in het Geusseltbad

Het Geusseltbad is een van de weinige gemeentelijke zwembaden in de regio met een zorgbassin. U kunt afhankelijk van uw aandoening voor informatie en begeleiding terecht bij een aantal belangengroepen die bij ons bad aangesloten zijn. Het zorgbassin heeft een constante watertemperatuur van 33 graden celsius en beschikt o.a. over een tillift en een zogenaamde luie trap, die het mogelijk maakt om makkelijk het water in te lopen. Daarnaast zijn onze entree, de kleedaccommodaties en de sanitaire voorzieningen optimaal ingericht voor mensen met een beperking.

Meer informatie

Bent u ziek of ziek geweest en vindt het leuk om met lotgenoten actief aan uw herstel te werken dan kunt u terecht bij een van de zorgpartners van het Geusseltbad. Diverse patiëntengroepen zijn op verschillende tijden actief. Nadere informatie over lessen, de tijden en de activiteiten kunt u vinden op de websites van deze aanbieders die met een link op de site van Geusseltbad vermeld staan.

Openingstijden tijdens feestdagen

Paasmaandag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag en de 2 Pinksterdagen is er voor de zorggroep deelnemers mogelijkheid om tussen 10.00 - 12.00 uur vrij te zwemmen in het zorgbad op vertoon van de deelnemerspas en tegen betaling van een zwemkaartje.


 

Telefoon: 043-3504500
E-mail: info@maastrichtsport.nl

Website: www.geusseltbad.nl
Website exploitant: www.maastrichtsport.nl

Meer informatie? Klik hier