Hart & Vaatzwemmen

Zorg en verenigingen - Zorggroepen - Heiz

Werk op een veilige manier aan je conditie en kracht

Hart- en Vaatzwemmen is een beweegprogramma in warmwater voor hart- en vaatpatiënten. In een vaste groep werk je elke week aan je conditie en kracht. Je krijgt meer energie en vertrouwen in je eigen lichaam. Uit onderzoek blijkt dat deelnemers meer baat hebben bij beweegprogramma’s die langer duren dan 12 weken. Meld je aan voor Hart- en Vaatzwemmen

Over de lessen

Een deskundige instructeur geeft elke week 30 minuten les in 'circuit-vorm'. De afwisselende oefeningen voer je een-voor-een op eigen tempo uit. De les begint en eindigt met 15 minuten ontspannen vrijzwemmen. Elke deelnemer krijgt de ruimte om te werken aan zijn of haar eigen doel. Plezier staat elke les voorop.

Deze les vindt plaats in het zorgbad met een watertemperatuur van 33°. De meeste hart- en vaatpatiënten hebben veel baat bij bewegen in warmwater. Om verantwoord deel te nemen, adviseren we om dit te overleggen met je arts of een specialist.

 Rooster

Donderdag 10.00 - 11.00 uur Zorgbad


Kosten

Zodra je een bevestiging hebt ontvangen kun je starten in deze groep. Deelnemen kan met een los ticket of een zorgbadenkaart. Deze zijn te koop bij de informatiebalie. Let op: het is alleen mogelijk om met pin te betalen!
 

Losse les € 5,70
Losse les 65+ € 5,10
10-zorgbadenkaart (6 maanden geldig) * € 48,40
25-zorgbadenkaart (14 maanden geldig) * € 107,00
50-zorgbadenkaart (26 maanden geldig) * € 186,00


* Bij een zorgbadenkaart betaal je eenmalig € 5,00 extra voor een toegangspasje. Deze pas blijft jouw eigendom en kun je steeds opnieuw opwaarderen.