Zomervakantie in het Geusseltbad

Zomer in het Geusseltbad!

In de zomervakantie – van 7 juli t/m 19 augustus – is er in het Geusseltbad van alles te beleven voor jong en oud, zowel in als rondom het water. Kom zwemmen, zonnen, spelen, sporten en genieten!

Er is elke dag vrijdagzwemmen van 10.00-18.00 uur. Bij goed weer zijn het buitenbad en de ligweide uiteraard ook geopend. Op de homepage van deze website zie je of het buitenbad geopend is op de dag van jullie bezoek.Mermaid diploma clinics

Donderdag 19 juli & donderdag 2 augustus, 13.00-15.00 uur 

Tijdens de FinFun zeemeermin zwemclinics, leer je snel en sierlijk door het water te bewegen met een mooie ‘monofin’. Na afloop van de 2 uur durende clinic, ontvang je je zeemeermin diploma, waarmee je kunt doorstromen naar de wekelijkse FinFun zeemeermin zwemtrainingen.

Schrijf je hier in (geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar met minimaal diploma B)
 Animatieprogramma Zomervakantie

Elke maandag, woensdag en vrijdag van 13.00-15.00 uur & zondag van 11.00-13.00 uur

Ook in de zomervakantie staat ons zwembadteam voor jullie klaar met leuke activiteiten! Vier dagen per week kunnen kinderen zich uitleven in het Geusseltbad. Doe mee aan een partijtje AquaSoccer of AquaHockey, test jouw evenwicht op de Balancebeam, raas over de stormbaan of daag jezelf uit op de klimtoren. Elke zondag wordt ook het Experience Center voor de kleintjes opgezet.

Koop hier je kaartje (regulier tarief).

Deze week in het Geusseltbad:ACTIVITEITEN VOOR VOLWASSENEN:
 

AquaFitClub & Banenzwemmen

Ook in de zomervakantie bieden wij een breed scala aan sportieve activiteiten. Bezoekers kunnen dagelijks banenzwemmen of van maandag t/m donderdag deelnemen aan een van de Aquafit4you activiteiten; FloatFit en AquaBootcamp voor de sportievelingen en AquaRobics, AquaGym of AuqaFietsen voor iedereen die gewoon lekker wil bewegen.

Download het zomerrooster voor de dagen en tijden van de diverse sportieve activiteiten.Happy Hour zwemmen

Je dag afsluiten met een verkwikkende duik? Kom voordelig ‘Happy Hour’ zwemmen in de zomervakantie! Van maandag t/m vrijdag kun je tussen 16.00 en 18.00 uur vrijzwemmen voor maar €3,50 p.p.Ouder en kind leszwemmen

Ook in de zomervakantie kunnen (groot)ouders lekker komen zwemmen met hun kleintje. Op vrijdag zijn er lesuren voor verschillende niveau’s: van 8 weken tot 4 jaar oud.

Lees hier meer over de ouder en kind zwemlessen en download het zomerrooster voor de tijden van deze activiteit.