Discozwemmen

Kom swingen en spetteren in het Geusseltbad!

Vier keer per jaar - doorgaans op een vrijdag - organiseert het Geusseltbad een spetterende, spectaculaire en swingende discoavond! Deze disco-avonden vinden plaats van 18:00-21:00 uur en hebben altijd een leuk thema. Van onderwaterpolonaise met Carnaval tot griezelen in het water: onze disco-avonden zijn altijd een feest; met gastoptredens, leuke activiteiten, sfeervolle decoratie, lichteffecten en muziek! 


Vrijdag 6 juli 2018: Summer Kickoff Party

Ben jij klaar voor de zomervakantie? Op vrijdag 6 juli begint jouw vakantie goed met onze Summer Kickoff Party! Lekker zwemmen op de zomerse beats van onze DJ - met een beetje geluk ook in het buitenbad - en ronddrijven op een gigantische unicorn of vrolijke flamingo's.

Extra leuk: je kunt de opblaasbeesten die in het bad liggen WINNEN!

Hoe? Bij de ingang krijgt elk kind een tombolalootje. Aan het eind van de disco worden de winnende getallen omgeroepen. Duimen dat jij die coole pauw mee naar huis mag nemen dus! 


Prijs: reguliere toegangsprijs recreatief zwemmen

(tot 12 jaar € 4,80 | vanaf 12 jaar € 5,40)

Doelgroep: iedereen is welkom, kinderen die niet kunnen zwemmen zijn verplicht om zwemvleugeltjes te dragen en er dient een begeleider aanwezig te zijn van 18 jaar of ouder.

Geschikt voor leeftijdscategorie: 6+

Tips:

  • koop jouw E-tickets alvast vooraf, om wachttijden te voorkomen en krijg 10% korting!
  • Op zoek naar een spetterend kinderfeestje; met een stoere hindernisbaan of een echte zeemeerminnenparty? Vier jouw poolparty in het Geusseltbad! 


 


 

Telefoon: 043-3504500
E-mail: info@maastrichtsport.nl

Website: www.geusseltbad.nl
Website exploitant: www.maastrichtsport.nl

Meer informatie? Klik hier