Zwangerschapszwemmen

Sportief - Zwangerschapszwemmen

Belangrijk: Om tijdens de corona-pandemie deel te nemen aan deze zwemactiviteit, dien je vooraf te reserveren in de e-ticketshop. Ook dien je voor élk bezoek de huisregels te bekijken. Met jouw reservering geef je aan akkoord te gaan met de huisregels en geen klachten te hebben die op corona kunnen duiden. 

Let op: voor deze activiteit gelden
aanvullende corona-huisregels! Lees deze aandachtig door vóór jouw bezoek.Optimale beleving van jouw zwangerschap in heerlijk warm water van 33 graden? Eventjes het gevoel van gewichtloosheid door de opwaartse kracht van het water ervaren en lekker ontspannen? Samen met anderen genieten van één van de mooiste periodes in het leven? Dat kan in het Geusseltbad onder optimale omstandigheden!

Zwangerschapszwemmen vindt plaats in groepsverband. Tijdens de groepsles wordt gedurende 45 minuten conditionele en spierversterkende oefeningen afgewisseld met ontspannings- en ademhalingsoefeningen. Al deze oefeningen kunnen op eigen tempo en niveau worden uitgevoerd. Na de oefeningen is er gelegenheid om nog even in het water te genieten en gezellig na te praten met andere deelneemsters.

Gratis kennismaken met ouder- en kind leszwemmen
Deelgenomen aan zwangerschapszwemmen? Stuur dan na de bevalling een geboortekaartje naar Maastricht Sport en ontvang een voucher om eenmaal gratis deel te nemen aan het babyzwemmen, onderdeel van het ouder- & kind leszwemmen.
 Lesrooster:​

Dag Tijdstip Bad
Woensdag 18.00 - 18.45 uur Zorgbad


Tickets:

Deelnemer Tarief
Volwassenen € 7,00

Bestel je ticket online & krijg 10% korting per deelname!