Banenzwemmen

Sportief - Banenzwemmen

Belangrijk: Om tijdens de corona-pandemie deel te nemen aan deze zwemactiviteit, dien je vooraf te reserveren in de e-ticketshop. Ook dien je voor élk bezoek de huisregels te bekijken. Met jouw reservering geef je aan akkoord te gaan met de huisregels en geen klachten te hebben die op corona kunnen duiden. 

Let op: voor deze activiteit gelden
aanvullende corona-huisregels! Lees deze aandachtig door vóór jouw bezoek.

 Op het gemak of sportief banenzwemmen? Er is dagelijks banenzwemmen in het Geusseltbad. Ieder kan zwemmen op zijn eigen niveau of tempo, in verschillende banen. Op eigen houtje, met vrienden en/of vriendinnen, puur voor de lol of met sportieve doelen: je kunt naar hartenlust jouw meters maken. Over het algemeen vindt het banenzwemmen plaats in het wedstrijdbad, waar er in elke baan op een ander niveau gezwommen kan worden. Voor sommige doelgroepen hebben wij echter ook banenzwemmen in warm water (Combibad en Zorgbad). Zwemmen in deze baden is juist geschikt om rustig te zwemmen en de spieren soepel te houden. 
 Haal meer uit je zwemtraining met Active+

Wil jij meer uit jouw zwemtraining halen? Dat kan met ons nieuwe Active+ programma! Dankzij tips van onze zwembadmedewerkers, diverse trainingsschema’s en de ‘Challenge of the Week’ verbeter jij je zwemtechniek en behaal je betere resultaten.

Bij het wedstrijdbad is een muur ingericht voor Active+ zwemmen. Hier kun je kiezen uit verschillende trainingsschema’s op drie niveaus: beginners, regulier en gevorderd. Er zijn trainingsschema’s gericht op techniek, op conditie en op kracht, zodat je voor elke training jouw eigen doel kunt kiezen. Onze toezichthouders helpen je graag op weg. En wil je jezelf extra uitdagen? Doe dan mee aan de wekelijkse ‘challenge’ en noteer jouw beste score op de ‘Active+ wall’.