Welke huisregels gelden er bij een bezoek aan het Geusseltbad?
BEKIJK HUISREGELS
 

Zwangerschapszwemmen

Sportief - Zwangerschapszwemmen

Een optimale beleving van jouw zwangerschap

Zwangerschapszwemmen is een groepsles voor zwangere vrouwen. Eventjes het gevoel van gewichtloosheid door de opwaartse kracht van het warme water ervaren en lekker ontspannen? Samen met anderen genieten van één van de mooiste periodes in het leven? Dat kan in het Geusseltbad onder optimale omstandigheden! Zwangerschapszwemmen vindt plaats in groepsverband in heerlijk warm water van 33 graden. Tijdens de groepsles wordt gedurende 45 minuten conditionele en spierversterkende oefeningen afgewisseld met ontspannings- en ademhalingsoefeningen. Al deze oefeningen kunnen op eigen tempo en niveau worden uitgevoerd. Na de oefeningen is er gelegenheid om nog even in het water te genieten en gezellig na te praten met andere deelneemsters.

Gratis kennismaken met ouder- en kind leszwemmen
Deelgenomen aan zwangerschapszwemmen? Stuur dan na de bevalling een geboortekaartje naar Maastricht Sport en ontvang een voucher om eenmaal gratis deel te nemen aan het Teddybeerzwemmen, onderdeel van het ouder & kindzwemmen.
 Lesrooster:​

Dag Tijdstip Bad
Dinsdag 19.00 - 19.45 uur Recreatiebad
Woensdag 18.00 - 18.45 uur ZorgbadDeelnemen:
Voor deelname aan deze activiteit, dien je vooraf te reserveren in de e-ticketshop. Bekijk voor élk bezoek de huisregels. Met jouw reservering geef je aan akkoord te gaan met de huisregels en geen klachten te hebben die op corona kunnen duiden. 


 

Telefoon: 043-3504500
E-mail: info@maastrichtsport.nl

Meer informatie? Klik hier