Trimzwemmen

Sportief - Banenzwemmen

Houd je conditie op peil met trimzwemmen

Trimzwemmen is geschikt voor iedereen die graag zwemt en zijn of haar uithoudingsvermogen en techniek wil verbeteren. Tijdens deze 45 minuten groepsles werk je onder begeleiding van een deskundige instructeur aan: conditie, kracht en lenigheid. Door de gevarieerde zwemtrainingen zul je al snel resultaat merken. Van borstcrawl tot vlinderslag, er wordt aan alle slagen gewerkt. Ook wordt er regelmatig gebruik gemaakt van trainingsmaterialen.

Door de hogere weerstand van het water verbrand je tijdens het trimzwemmen meer energie terwijl het water zorgt voor een minder zware belasting voor spieren en gewrichten, waardoor het risico op blessures erg klein is. Zwemmen is een duursport met een hoge vetverbranding en is daarom de ideale activiteit wanneer je wilt afvallen.

De voordelen van trimzwemmen:

  • Positief effect op hart en longen;
  • Meer uithoudingsvermogen;
  • Meer flexibiliteit;
  • Verbetering spiercoördinatie en evenwicht;
  • Vermindering rugklachten.


Intensiteit*:

3 (alle oefeningen kunnen op eigen tempo uitgevoerd worden)
* intensiteit: 1 = laag en 5 = hoogLesrooster:​

Maandag 08:45 - 09:30 uur Combibad
Donderdag 08:45 - 09:30 uur CombibadDeelnemen:
Voor deelname aan deze activiteit, dien je vooraf te reserveren in de e-ticketshop. Bekijk voor élk bezoek de huisregels. Met jouw reservering geef je aan akkoord te gaan met de huisregels en geen klachten te hebben die op corona kunnen duiden. 
 


 

Telefoon: 043-3504500
E-mail: info@maastrichtsport.nl

Meer informatie? Klik hier