AquaVaria

Sportief - AquaFit - AquaVaria

Lekker gevarieerd sporten in het water met AquaVaria

Binnen dit programma bieden we alle mogelijkheden voor bewegen in het water gevarieerd aan. Denk aan oefenvormen van AquaJogging, AquaRobics en AquaFietsen. Laat je elke week weer verrassen door een andere activiteit. AquaVaria is zeer geschikt voor mensen die houden van een afwisselend trainingsprogramma.

AquaVaria wordt uitgevoerd in variërende waterdieptes. De lessen worden variabel ingevuld aan de hand van een vast schema. Zo kun je de hele maand én elke week lekker gevarieerd sporten in het water!

AquaVaria is speciaal voor deelnemers die:

  • willen werken aan hun conditie
  • hun coördinatie willen verbeteren
  • meer kracht willen ontwikkelen
  • aan hun figuur willen werken
     


Lesrooster: 

Maandag 19.45 - 20.30 uur Combibad
Woensdag 19.45 - 20.30 uur Recreatiebad

Week Maandag Woensdag
3 - Geen les -  AquaStrength
4 AquaBootcamp AquaFietsen
5 Tabata* AquaRobics
6 AquaRobics Tabata*
7 - Geen les - AquaStrength

*Tabata: is een intervaltraining waarbij je zelf de intensiviteit van jouw training bepaald. Tijdens een Tabata training wordt een bepaalde oefening voor 20 seconden uitgevoerd. Vervolgens krijg je 10 seconden rust. Dit wordt acht keer herhaald (in totaal dus 4 minuten). Deze manier van trainen heeft een positief effect op het vergroten van kracht en snelheid, het verbeteren van conditie en het verbranden van calorieën.

Tarieven:

Losse les volwassenen € 7,15
Losse les 65+ € 6,35


Deelnemen:

Voor deelname aan deze activiteit, dien je vooraf te reserveren in de e-ticketshop. Bekijk voor élk bezoek de huisregels. Met jouw reservering geef je aan akkoord te gaan met de huisregels en geen klachten te hebben die op corona kunnen duiden. 

Doelgroep:

Deze lessen zijn geschikt voor deelnemers vanaf 16 jaar.   

Intensiteit*:

4
* intensiteit: 1 = laag en 5 = hoog