AquaFit

Sportief - Aquafit

Belangrijk: Om tijdens de corona-pandemie deel te nemen aan deze zwemactiviteit, dien je vooraf te reserveren in de e-ticketshop. Ook dien je voor élk bezoek de huisregels te bekijken. Met jouw reservering geef je aan akkoord te gaan met de huisregels en geen klachten te hebben die op corona kunnen duiden. 
 Kom lekker sporten in het water met onze AquaFit lessen!

Met maar liefst acht verschillende sportieve groepslessen op verschillende niveau's, kun jij elke week kiezen voor de les die bij je past. Onze sportieve groepslessen zijn de ideale manier om aan je gezondheid en lijf te werken. Bijkomend voordeel is dat je door de weerstand van het water minder kans hebt op blessures.

Tijdens de lessen werk je aan:

  • het opbouwen van conditie en kracht
  • het verbeteren van de coördinatie
  • het vergroten van jouw uithoudingsvermogen
  • het ontwikkelen van behendigheid en lenigheid

Voor wie?

In principe kan iedereen deelnemen aan onze AquaFit lessen. Let er wel even op dat de lessen verschillende intensiteitniveaus hebben. Die staan vermeld bij elke activiteit. AquaVaria, AquaBootcamp, AquaFietsen en FloatFit behoren tot de pittigere lessen, terwijl de AquaGym, AquaSwing, AquaJoggen en AquaRobis toegankelijk zijn voor alle niveau's. Zo is er altijd een les die bij je past!

Over de lessen

De AquaFit lessen worden gegeven in groepsverband, onder begeleiding van enthousiaste en gediplomeerde instructeurs. Plezier en gezelligheid staan voorop, maar er wordt natuurlijk ook lekker gesport. Je stapt in op jouw eigen niveau in en gaat na een les zeker voldaan naar huis. Alle lessen zijn geschikt voor deelnemers vanaf 16 jaar. Je kunt aan zoveel lessen meedoen als je zelf wilt, wanneer het jou uitkomt.