Zeemeermin zwemmen

2017-zeemeerminleszwemmen-header

Diep in de zee, diep in de zee… Altijd al willen weten hoe het is om als een zeemeermin, met staart, vloeiend door het water te bewegen? Kom dan zeemeermin zwemmen in het Geusseltbad! Tijdens de FinFun zeemeermin clinics en zwemtrainingen, leer je snel en sierlijk door het water te bewegen met een mooie ‘monofin’. FinFun zeemeerminzwemmen is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar die in het bezit zijn van hun B diploma. 


Wist je dat er binnenkort weer nieuwe zeemeerminclinics gepland staan?

Mermaid diploma clinics

Donderdag 19 juli & donderdag 2 augustus, 13.00-15.00 uur

Tijdens de FinFun zeemeermin zwemclinics, leer je snel en sierlijk door het water te bewegen met een mooie ‘monofin’. Na afloop van de 2 uur durende clinic, ontvang je je zeemeermin diploma, waarmee je kunt doorstromen naar de wekelijkse FinFun zeemeermin zwemtrainingen. 

Bestel de tickets voor de zeemeermin clinics via onze ticketshop Zeemeermin trainingen in het Geusseltbad

Eerst je zeemeermin zwemdiploma, dan aan de slag!
Om deel te kunnen nemen aan de FinFun zeemeermin zwemtrainingen, moet je in het bezit zijn van je zeemeermin zwemdiploma. Dit kun je halen tijdens een van de 2 uur durende clinics die op meerdere momenten in het jaar worden gegeven in het Geusseltbad. De kosten voor de clinic zijn € 60,- (incl. huur staart + ONDA FinFun zeemeermin diploma). Kinderen die reeds in het bezit zijn van een eigen staart, betalen € 40,-.  

Bestel de tickets voor de zeemeermin clinics via onze ticketshop 

Je zeemeermin technieken verbeteren & FinFun plezier beleven
Na het behalen van je zeemeermin zwemdiploma kun je doorstromen naar de FinFun zeemeermin zwemtrainingen die wekelijks plaatsvinden. Tijdens deze trainingen kun je je zwemtechniek steeds verder verbeteren, je onder-water-techniek verfijnen en leer je veilig gebruik te maken van de FinFun Mermaid Tail. Bovendien zijn de trainingen vooral gewoon heel erg leuk!

Tickets en abonnementen online
De wekelijkse FinFun zeemeermin zwemtrainingen vinden plaats op vrijdag van 17.45 - 18.30 uur in het combibad. De eerste 4-weken leskaart (€ 33,00) koop je aan de informatiebalie, daarna kun je deze eenvoudig online verlengen. Heb je nog geen toegangspasje, dan betaal je eenmalig € 5,00. Dit pasje wordt je eigendom en kun je steeds opnieuw opwaarderen met leskaarten.

Verleng je 4-wekenkaart voor de zeemeermintraining gemakkelijk online!

Let op!
FinFun zeemeerminzwemmen is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar die in het bezit zijn van hun B diploma. Lessen zijn incl. gebruik van meerminstaart (géén korting indien je in het bezit bent van eigen staart). Het Geusseltbad is regionale licentiehouder van de ONDA FinFun zeemeermin zwemlessen en biedt als enige in de regio deze in Nederland unieke FinFun zeemeermin zwemlessen aan.