Ouder en kind leszwemmen

2017-ouderkindleszwemmen-header2017-ouderkindleszwemmen-header2

Ouders, grootouders en (klein)kinderen (in de leeftijd van 8 weken tot 4 jaar) kunnen in het Geusseltbad deelnemen aan de gezellige ouder-kind zwemlessen. Het zwemprogramma bestaat uit:

Het complete lesprogramma ouder- en kind leszwemmen is een goede voorbereiding op het ABC-leszwemmen. Met het Walvis-zwemdiploma op zak kunnen kids rechtstreeks doorstromen in de reguliere EasySwim lessen

Ouder-kind zwemlessen

Onder leiding van een gekwalificeerde instructeur gaat u samen met de kleintjes spetteren, zingen, spelen en zwemmen in aangenaam warm water van 33 graden. Kinderen raken vertrouwd met water door rustig onder water te gaan en te leren drijven. Het watervrij maken van een kind heeft een positieve invloed op de ontwikkeling en bevordert de coördinatie en motoriek. De vrolijke liedjes, spelletjes, opdrachtjes en het samen zijn met andere kinderen en (groot)ouders maken het zwemmen tot een wekelijks feestje. 

Deelname partner, kinderen of vriendinnen

Misschien vindt u het leuk om soms met je partner of andere mensen uit je naaste omgeving deze lessen te beleven. Daar werken wij graag aan mee. Uiteraard dienen begeleiders of kinderen dan wel een entreekaartje te kopen (bekijk voor meer info de download) De laatste les van de maand mag gratis gekeken worden, door max. twee familieleden, vanaf de bank langs het bad.


Lesrooster:

Vanaf 20 augustus gaat het nieuwe rooster voor seizoen 2018/2019 in.
In de zomer geldt het afwijkende zomerrooster. Download het hier.

Deelnemen:

Koop voorafgaand de les je e-ticket via deze links:

Teddybeer Brons

Teddybeer Zilver

Teddybeer Goud

Doelgroep:

Ouders met kinderen van 8 weken t/m 3 jaar. 

Extra info:

Er is toegang voor 1 volwassene + 1 kind per gezin. De toegang voor het kind is gratis, volwassenen betalen het recreatief tarief. Denkt u aan zwemluiers en zwemvleugeltjes voor tijdens de les?

Prijs:

€6,80


 

Telefoon: 043-3504500
E-mail: info@maastrichtsport.nl

Website: www.geusseltbad.nl
Website exploitant: www.maastrichtsport.nl

Meer informatie? Klik hier