ABC leszwemmen in het Geusseltbad

2017 abczwemmenmaastricht.nl

Ben je op zoek naar goede én leuke zwemlessen op een toplocatie in Maastricht? Zoek niet verder! Bij het Geusseltbad geniet jouw kind van actieve, leerzame en vooral plezierige EasySwimzwemlessen, terwijl jij kunt profiteren van de voordelen van onze moderne en goed bereikbare locatie.

Maastricht Sport biedt in het Geusseltbad een uitgebreid aanbod voor het volgen van zwemlessen en het behalen van de ABC-zwemdiploma’s. Ons zwemlesplan is speciaal ontwikkeld op basis van de EasySwim methodiek, voor kinderen vanaf 4 jaar. In onze lessen sluiten wij zoveel mogelijk aan bij de leef- en denkwereld van het kind. We werken dan ook met speelse en uitdagende werkvormen, die jouw kind de techniek en vaardigheden aanleren die horen bij de eindtermen van de ABC-diploma’s.

  • Kijk voor alle informatie over ons zwemlesaanbod, tarieven, tijden en inschrijven op www.abczwemmenmaastricht.nl

  • Onze zwemlessen starten weer op 20 augustus 2018. Staat u op de wachtlijst? Dan wordt er automatisch contact met u opgenomen indien er ruimte is in de lesgroep van uw voorkeur.

  • Al ingeschreven of volg je al zwemles in het Geusseltbad? Kijk dan hier voor het leerlingvolgsysteem


ABC zwemlessen met EasySwim
Goede zwemlessen op een moderne en toegankelijke locatie in Maastricht. Bij het  Geusseltbad is het behalen van jouw ABC-diploma’s een feestje! Onze zwemlessen zijn  zo opgesteld dat ze passen bij de belevingswereld van jouw kind. Onze nieuwe  lesmethode EasySwim maakt leren zwemmen nog leuker, makkelijker en veiliger. Lees  meer
 


 

Turbo zwemmen 
Wil jij jouw kind op een leuke en snelle, maar ook verantwoorde manier het zwemdiploma A (of B/C) laten halen? Dat kan tijdens de schoolvakanties! Samen met Timo en Tina Turbo beleeft jullie kind iedere dag een nieuw en onvergetelijk zwemavontuur, waarbij de alle vereisten voor het diploma leren. Wij maken van jouw kind een Turboheld! Lees meer.


 

Small group & Privé les
Vind je het belangrijk dat er tijdens de zwemlessen zoveel mogelijk aandacht is voor jouw kind? In het Geusseltbad bieden we de mogelijkheid om te leszwemmen in groepjes van maximaal vijf kinderen, of zelfs geheel een-op-een met een eigen zweminstructeur. Onze Small Group of privé zwemlessen zijn dan ook uitermate geschikt voor kinderen die behoefte hebben aan rust, overzicht en concentratie. Lees meer.