Zeemeermin-clinics

Zwemles - Kinderen - Zeemeermin

Leer zwemmen met een échte zeemeerminstaart

Golvende haren, schelpjes, zeesterren en een prachtige staart: elk kind droomt er wel van om een zeemeermin te zijn. In het Geusseltbad wordt deze droom werkelijkheid! Tijdens onze clinics ervaren kinderen (én volwassenen) hoe het is om als een echte zeemeermin door het water te bewegen. Kom jij ook meedoen?Mermaid introductie clinics

Altijd al willen weten hoe het is om te zwemmen als een zeemeermin? Kom in de schoolvakanties kennismaken met zeemeerminzwemmen in het Geusseltbad! Tijdens de leuke introductielessen van 1 uur, ervaar je op een interactieve manier hoe je moet zwemmen met een 'monofin' en doe je leuke spelletjes en oefeningen.

Prijs: € 15,55 incl. huur FinFun zeemeerminstaart.
Tickets: Bekijk onze agenda om te zien welke clinics er op de planning staan.
Deelname: Kinderen vanaf 7 jaar die in het bezit zijn van minimaal zwemdiploma B.Mermaid familie clinics

Speciaal voor grote én kleine zeemeerminnen geven wij in vakanties gezamenlijke mermaid clinics! Of je nu een volwassen Ariël bent of een zeemeermin of -man in de dop: Samen beleef je hoe het is om snel en sierlijk door het water te bewegen als een echte zeemeermin. Gebruik van een FinFun ‘monofin’ is inbegrepen bij deze 1 uur durende clinic.

Prijs: € 31,10 voor ouder en kind, incl. huur FinFun zeemeerminstaart
Tickets: Bekijk onze agenda om te zien welke clinics er op de planning staan.
Deelname: Ouders en kinderen (in bezit van minimaal zwemdiploma B)Zeemeermin diploma clinics

Om deel te kunnen nemen aan de wekelijkse FinFun zeemeermin zwemtrainingen, moet je in het bezit zijn van je zeemeermin zwemdiploma. Dit kun je halen tijdens een van de 2 uur durende zeemeermin zwemdiploma clinics die op meerdere momenten in het jaar worden gegeven in het Geusseltbad. Tijdens de FinFun diploma clinic, leer je snel en sierlijk door het water te bewegen met een mooie ‘monofin’. Ook als je niet mee wilt gaan doen aan de wekelijkse zwemlessen, is dit een enorm leuke clinic!

Prijs:

€ 63,70 incl. huur zeemeerminstaart en ONDA FinFun zeemeermin diploma
€ 42,80 voor kinderen die een eigen staart hebben.

Tickets: Bekijk onze agenda om te zien welke clinics er op de planning staan.
Deelname: Kinderen vanaf 7 jaar die in het bezit zijn van minimaal zwemdiploma BVragen?

Wil je meer weten over de zeemeermin clinics of heb je een aanvullende vraag over ons aanbod? Stel je vraag via info@maastrichtsport.nl of bel met onze informatiebalie via 043-350 4500.