Familiezwemmen

Recreatief - Specials - Familiezwemmen

Samen met het gezin zwemmen in een vertrouwde omgeving

Op zondagochtend is er vrijzwemmen voor gezinnen met kinderen in het recreatiebad. In een vertrouwde omgeving met het gezin zwemmen en genieten van elkaar. Samen tegelijk van de extra brede familieglijbaan het water in glijden. De kleintjes hebben veel plezier in hun eigen hoekjes waar het water allerlei verrassingen in petto heeft. Zo liggen er voor de kinderen extra spelmaterialen in het water en is er een kleine opblaasglijbaan in het recreatiebad. Lekker ontspannen met z’n alle kan op de bubbelbank naast het spetterende watergordijn.
 

Het animatieprogramma vindt iedere zondagochtend plaats van 09:00 – 11:00 uur. Samen met je kind kun je aan de slag met diverse oefeningetjes en spelletjes en lekker bewegen op vrolijke liedjes. Dit is niet alleen goed voor watergewenning, maar ook voor de band tussen ouder en kind.

Voor kinderen van 8 weken t/m 3 jaar hebben we ook diverse lesprogramma’s om kennis te maken met water. De lesprogramma's vinden op diverse dagen en tijdstippen plaats in ons Zorgbad (33 graden).
 Rooster: 

Dag Tijdstip Bad
Zondag 09.00 - 11.00 uur Recreatiebad


Tarieven:

Losse badenkaart volwassenen € 5,70
Losse badenkaart kind (t/m 2 jaar) € 2,35
Losse badenkaart kind (3 t/m 11 jaar) € 5,10
Losse badenkaart 65+ € 5,10
Gezinsarrangement* (2 volw. + 2 kind. tot 12 jaar)  € 18,60
25-badenkaart (7 maanden geldig) € 107,00
50-badenkaart (13 maanden geldig) € 186,00

* Alléén geldig op woensdag- middag, in het weekend en tijdens vakanties basisscholen Maastricht

Deelnemen:

Voor deelname aan deze activiteit, dien je vooraf te reserveren in de e-ticketshop. Bekijk voor élk bezoek de huisregels. Met jouw reservering geef je aan akkoord te gaan met de huisregels en geen klachten te hebben die op corona kunnen duiden. 

Doelgroep:

Alleen toegankelijk voor gezinnen. Individuele deelname is pas mogelijk na 11.00 uur.