Recreatief zwemmen

Recreatief- Vrijzwemmen

Waterpret in het Geusseltbad

Gewoon lekker zwemmen en genieten van de gemoedelijke sfeer in het Geusseltbad. Met z’n allen tegelijk van de extra brede glijbaan het water in glijden. Samen lekker ontspannen op de bubbelbank naast het spetterende watergordijn het kan allemaal. De kleintjes kunnen spelen en spetteren in de waterbassins met kleurrijke waterelementen.

Op zondagochtend is er vrijzwemmen voor gezinnen met kinderen in het recreatiebad. In een vertrouwde omgeving met het gezin zwemmen en genieten van elkaar. De kleintjes hebben veel plezier in hun eigen hoekjes waar het water allerlei verrassingen in petto heeft. Zo liggen er voor de kinderen extra spelmaterialen in het water en is er een kleine opblaasglijbaan in het recreatiebad.

Let op: Kinderen zonder zwemdiploma dienen zwemvleugeltjes te dragen, verkrijgbaar in het Geusseltbad. Om deel te nemen aan het vrijzwemmen moet men in het bezit zijn van minimaal het zwemdiploma-A. Indien dit niet het geval is moet er een begeleider, 18 jaar of ouder, aanwezig zijn.   
 Rooster:

Maandag t/m vrijdag 10.00 - 16.00 uur Recreatiebad
Zaterdag 12.00 - 18.00 uur Recreatiebad
Zondag 11.00 - 17.00 uur Recreatiebad
12.00 - 17.00 uur Combibad

Familiezwemmen
Op zondagochtend is er vrijzwemmen voor gezinnen met kinderen in het recreatiebad. In een vertrouwde omgeving met het gezin zwemmen en genieten van elkaar. Samen tegelijk van de extra brede familieglijbaan het water in glijden. De kleintjes hebben veel plezier in hun eigen hoekjes waar het water allerlei verrassingen in petto heeft. Zo liggen er voor de kinderen extra spelmaterialen in het water en is er een kleine opblaasglijbaan in het recreatiebad. Lekker ontspannen met z’n alle kan op de bubbelbank naast het spetterende watergordijn.

Zondag 09.00 - 11.00 uur RecreatiebadDeelnemen:
Voor deelname aan deze activiteit, dien je vooraf te reserveren in de e-ticketshop. Bekijk voor élk bezoek de huisregels. Met jouw reservering geef je aan akkoord te gaan met de huisregels en geen klachten te hebben die op corona kunnen duiden. 


 

Telefoon: 043-3504500
E-mail: info@maastrichtsport.nl

Meer informatie? Klik hier