Vrijzwemmen

Recreatief- Vrijzwemmen

Gewoon lekker zwemmen en genieten van de gemoedelijke sfeer in het Geusseltbad. Met z’n allen tegelijk van de extra brede glijbaan het water in glijden. Samen lekker ontspannen op de bubbelbank naast het spetterende watergordijn het kan allemaal. De kleintjes kunnen spelen en spetteren in de waterbassins met kleurrijke waterelementen.

Op verschillende tijden zijn meerdere bassins beschikbaar voor vrijzwemmen, afhankelijk van de drukte en het activiteitenprogramma. Op diverse momenten zijn er diverse programma’s en events voor specifieke doelgroepen.

Openingstijden:
Bekijk de openingstijden voor recreatief zwemmen.

Doelgroep:
Iedereen is welkom.

Let op:
Kinderen zonder zwemdiploma dienen zwemvleugeltjes te dragen, verkrijgbaar in het Geusseltbad. Om deel te nemen aan het vrijzwemmen moet men in het bezit zijn van minimaal het zwemdiploma-A. Indien dit niet het geval is moet er een begeleider, 18 jaar of ouder, aanwezig zijn.      

Vrijzwemmen op woensdagmiddag vindt gelijktijdig plaats met Kids Fun. Tijdens Kids Fun worden spelactiviteiten georganiseerd en attributen gebruikt. Het kan voorkomen de activiteiten van Kidsfun niet onopgemerkt blijven voor bezoekers van het vrijzwemmen. Bezoekers van vrijzwemmen kunnen vrijblijvend deelnemen aan Kids Fun               

Extra:
Vrijzwemmen is ook geschikt voor mensen met lichamelijke beperkingen.


Koop je ticket nu met 10% korting online! Kijk hier


 

Telefoon: 043-3504500
E-mail: info@maastrichtsport.nl

Website: www.geusseltbad.nl
Website exploitant: www.maastrichtsport.nl

Meer informatie? Klik hier